Shiko Chuck me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 5/5
Viti i Prodhimit: 2007 - 2012
Perditesimi i fundit: 05.04.2016
Titulli Origjinal Chuck

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Chuck me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale amerikane me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Chuck me titra shqip

Viti: 2007 - 2012

Advertisment / Reklame

Regjizor: Josh Schwartz, Chris Fedak.

Aktoret: Zachary Levi , Sarah Lancaster, Yvonne Strahovski , Joshua Gomez, Adam Baldwin.

Pershkrim i shkurter:

Chuck Bartovski eshte nje djale qe punon si ekspert i sherbimit kompjuterik ne nje market. Ai eshte inteligjent por pa shume ambicie. Brais, ish-shoku i dhomes se Chukut ne universitet dhe tashme nje agjent i CIAs, vjedh Intersektin, nje program te vecante te CIA-s me sekrete qeveritare dhe shkateron kommpjuterat qe e mbajne ate. Keto kopje do te futen ne trurin e Chakut permes imazheve te enkoduara kur ai hap nje e-mal nga Brais. Chaku tashme do te rekrutohet per te perdorur informacionet qe mban ne tru per te ndihmuar ne kapjen e teroristeve nderkombetare.

Lexo me shume...

Chuck Episodi ...

 • Chuck Episodi 91
 • Chuck Episodi 90
 • Chuck Episodi 89
 • Chuck Episodi 88
 • Chuck Episodi 87
 • Chuck Episodi 86
 • Chuck Episodi 85
 • Chuck Episodi 84
 • Chuck Episodi 83
 • Chuck Episodi 82
 • Chuck Episodi 81
 • Chuck Episodi 80
 • Chuck Episodi 79
 • Chuck Episodi 78
 • Chuck Episodi 77
 • Chuck Episodi 76
 • Chuck Episodi 75
 • Chuck Episodi 74
 • Chuck Episodi 73
 • Chuck Episodi 72
 • Chuck Episodi 71
 • Chuck Episodi 70
 • Chuck Episodi 69
 • Chuck Episodi 68
 • Chuck Episodi 67
 • Chuck Episodi 66
 • Chuck Episodi 65
 • Chuck Episodi 64
 • Chuck Episodi 63
 • Chuck Episodi 62
 • Chuck Episodi 61
 • Chuck Episodi 60
 • Chuck Episodi 59
 • Chuck Episodi 58
 • Chuck Episodi 57
 • Chuck Episodi 56
 • Chuck Episodi 55
 • Chuck Episodi 54
 • Chuck Episodi 53
 • Chuck Episodi 52
 • Chuck Episodi 51
 • Chuck Episodi 50
 • Chuck Episodi 49
 • Chuck Episodi 48
 • Chuck Episodi 47
 • Chuck Episodi 46
 • Chuck Episodi 45
 • Chuck Episodi 44
 • Chuck Episodi 43
 • Chuck Episodi 42
 • Chuck Episodi 41
 • Chuck Episodi 40
 • Chuck Episodi 39
 • Chuck Episodi 38
 • Chuck Episodi 37
 • Chuck Episodi 36
 • Chuck Episodi 35
 • Chuck Episodi 34
 • Chuck Episodi 33
 • Chuck Episodi 32
 • Chuck Episodi 31
 • Chuck Episodi 30
 • Chuck Episodi 29
 • Chuck Episodi 28
 • Chuck Episodi 27
 • Chuck Episodi 26
 • Chuck Episodi 25
 • Chuck Episodi 24
 • Chuck Episodi 23
 • Chuck Episodi 22
 • Chuck Episodi 21
 • Chuck Episodi 20
 • Chuck Episodi 19
 • Chuck Episodi 18
 • Chuck Episodi 17
 • Chuck Episodi 16
 • Chuck Episodi 15
 • Chuck Episodi 14
 • Chuck Episodi 13
 • Chuck Episodi 12
 • Chuck Episodi 11
 • Chuck Episodi 10
 • Chuck Episodi 9
 • Chuck Episodi 8
 • Chuck Episodi 7
 • Chuck Episodi 6
 • Chuck Episodi 5
 • Chuck Episodi 4
 • Chuck Episodi 3
 • Chuck Episodi 2
 • Chuck Episodi 1