Shiko Deri ne Vdekje me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 2/4
Viti i Prodhimit: 2006 - 2010
Perditesimi i fundit: 18.07.2016
Titulli Origjinal 'Til Death

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Deri ne Vdekje me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale amerikane me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: 'Til Death me titra shqip

Viti: 2006 - 2010

Advertisment / Reklame

Regjizor: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa.

Aktoret: Brad Garrett , Joely Fisher, Kat Foster , Eddie Kaye Thomas, J.B. Smoove.

Pershkrim i shkurter:

Ky serial shtjellon ngjarjet rreth ciftit te martuar Edi dhe Xhoi, qe kane 23 vjet te martuar. Duke trajtuar situatat e jetes se perditshme dhe reagimin e ciftit ndaj tyre, seriali sjell nje trajtim mjaft te sinqerte dhe njerezor te sjelljes ne cift, ku nisur nga ngjarje te rendomta shpesh shkohet deri ne absurd, perpara se te kuptohet gabimi, te ndalen grindjet dhe te kerkohet kompromis.

Situatat behen edhe me komike fale pranise se fqinjeve te rinj, te cilet jane nje cift i sapomartuar Xhef dhe Stef, te cilet duket se ende nuk kane dale nga muaji i mjaltit. Pas marteses ata do te kerkojne te vendosin marredheniet mes tyre dhe do te kerkojne shpesh keshillen e ciftit te Edit dhe Xhoit, nga te cilet do te mesojne mesime jetesore, por edhe truke per ta bere partnerin te realizoje deshiren e tjetrit...

Lexo me shume...

Deri ne Vdekje Episodi ...

 • Deri ne Vdekje Episodi 38
 • Deri ne Vdekje Episodi 37
 • Deri ne Vdekje Episodi 36
 • Deri ne Vdekje Episodi 35
 • Deri ne Vdekje Episodi 34
 • Deri ne Vdekje Episodi 33
 • Deri ne Vdekje Episodi 32
 • Deri ne Vdekje Episodi 31
 • Deri ne Vdekje Episodi 30
 • Deri ne Vdekje Episodi 29
 • Deri ne Vdekje Episodi 28
 • Deri ne Vdekje Episodi 27
 • Deri ne Vdekje Episodi 26
 • Deri ne Vdekje Episodi 25
 • Deri ne Vdekje Episodi 24
 • Deri ne Vdekje Episodi 23
 • Deri ne Vdekje Episodi 22
 • Deri ne Vdekje Episodi 21
 • Deri ne Vdekje Episodi 20
 • Deri ne Vdekje Episodi 19
 • Deri ne Vdekje Episodi 18
 • Deri ne Vdekje Episodi 17
 • Deri ne Vdekje Episodi 16
 • Deri ne Vdekje Episodi 15
 • Deri ne Vdekje Episodi 14
 • Deri ne Vdekje Episodi 13
 • Deri ne Vdekje Episodi 12
 • Deri ne Vdekje Episodi 11
 • Deri ne Vdekje Episodi 10
 • Deri ne Vdekje Episodi 9
 • Deri ne Vdekje Episodi 8
 • Deri ne Vdekje Episodi 7
 • Deri ne Vdekje Episodi 6
 • Deri ne Vdekje Episodi 5
 • Deri ne Vdekje Episodi 4
 • Deri ne Vdekje Episodi 3
 • Deri ne Vdekje Episodi 2
 • Deri ne Vdekje Episodi 1