Shiko Shtepia e Kukullave me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 2/2
Viti i Prodhimit: 2009 - 2010
Perditesimi i fundit: 01.06.2016
Titulli Origjinal Dollhouse

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Shtepia e Kukullave me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale amerikane me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Dollhouse me titra shqip

Viti: 2009 - 2010

Advertisment / Reklame

Regjizor: Joss Whedon.

Aktoret: Eliza Dushku, Harry Lennix, Fran Kranz , Tahmoh Penikett, Enver Gjokaj.

Pershkrim i shkurter:

Seriali shtjellon ngjarjet rreth nje korporate qe drejton shume institucione te jashteligjshme, te quajtura "Shtepi Kukullash", ne te gjithe boten, ku individe te perdorur si Aktive, ose Kukulla, programohen me personalitete te perkohshme. Shume kliente pasanike i punesojne Kukullat me shuma te madhe parash per qellime te ndryshme, si festa, favore seksuale, misherime te fantazive te ndryshme, vrasje me pagese, etj.

Megjithate, teknologjia eshte e re dhe efektet e saj afatgjata mbi Kukullat jane ende te panjohura. Nje prej Kukullave, e quajtur "Eko", shfaq nje aftesi te pazakonte, duke asksesuar personalitetet e shumta qe i jane programuar ne tru dhe duke krijuar mbi to nje personalitet te ri, te ndergjegjshem. Gjate ngjarjeve te ndryshme korporate fillon ta shtyje teknologjine ne fusha te reja, dhe prej kesaj lindin probleme etike, me te cilat duhet te perballen si kukullat edhe drejtuesit e ketyre institucioneve, pasi ato mund te ndikojne ne te gjithe boten...

Lexo me shume...

Shtepia e Kukullave Episodi ...

 • Shtepia e Kukullave Episodi 26
 • Shtepia e Kukullave Episodi 25
 • Shtepia e Kukullave Episodi 24
 • Shtepia e Kukullave Episodi 23
 • Shtepia e Kukullave Episodi 22
 • Shtepia e Kukullave Episodi 21
 • Shtepia e Kukullave Episodi 20
 • Shtepia e Kukullave Episodi 19
 • Shtepia e Kukullave Episodi 18
 • Shtepia e Kukullave Episodi 17
 • Shtepia e Kukullave Episodi 16
 • Shtepia e Kukullave Episodi 15
 • Shtepia e Kukullave Episodi 14
 • Shtepia e Kukullave Episodi 13
 • Shtepia e Kukullave Episodi 12
 • Shtepia e Kukullave Episodi 11
 • Shtepia e Kukullave Episodi 10
 • Shtepia e Kukullave Episodi 9
 • Shtepia e Kukullave Episodi 8
 • Shtepia e Kukullave Episodi 7
 • Shtepia e Kukullave Episodi 6
 • Shtepia e Kukullave Episodi 5
 • Shtepia e Kukullave Episodi 4
 • Shtepia e Kukullave Episodi 3
 • Shtepia e Kukullave Episodi 2
 • Shtepia e Kukullave Episodi 1
123