Shiko Kyle XY me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 3/3
Viti i Prodhimit: 2006 - 2009
Perditesimi i fundit: 01.04.2016
Titulli Origjinal Kyle XY

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Kyle XY me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale amerikane me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Kyle XY me titra shqip

Viti: 2006 - 2009

Advertisment / Reklame

Regjizor: Eric Bress, J.Mackye Gruber.

Aktoret: Matt Dallas , Jaimie Alexander, Marguerite MacIntyre , April Matson, Kirsten Prout.

Pershkrim i shkurter:

Nje djale zgjohet teresisht lakuriq ne mes te nje pylli dhe nuk mban mend asgje nga jeta e tij para asaj dite. Ai endet neper qyetet dhe ndalohet nga policia, qe e dergon ne nje qender paraburgimi. Nje psikologe dergohet per ta ndihmuar me kujtesen dhe ajo e merr djalin ne shtepi dhe e quan Kajl. Ne perpjekje per te zbuluar rreth te shkuares se tij, Kajl tregon sjellje shume te cuditshme si dhe aftesi te jashtezakonshme intelekti. Ne kerkim te pergjigjeve ai do te zbuloje shume gjera te pazakonta mbi te shkuaren e vet, vecanerisht se kush ka qene dhe nga ka ardhur.

Lexo me shume...

Kyle XY Episodi ...

 • Kyle XY Episodi 43
 • Kyle XY Episodi 42
 • Kyle XY Episodi 41
 • Kyle XY Episodi 40
 • Kyle XY Episodi 39
 • Kyle XY Episodi 38
 • Kyle XY Episodi 37
 • Kyle XY Episodi 36
 • Kyle XY Episodi 35
 • Kyle XY Episodi 34
 • Kyle XY Episodi 33
 • Kyle XY Episodi 32
 • Kyle XY Episodi 31
 • Kyle XY Episodi 30
 • Kyle XY Episodi 29
 • Kyle XY Episodi 28
 • Kyle XY Episodi 27
 • Kyle XY Episodi 26
 • Kyle XY Episodi 25
 • Kyle XY Episodi 24
 • Kyle XY Episodi 23
 • Kyle XY Episodi 22
 • Kyle XY Episodi 21
 • Kyle XY Episodi 20
 • Kyle XY Episodi 19
 • Kyle XY Episodi 18
 • Kyle XY Episodi 17
 • Kyle XY Episodi 16
 • Kyle XY Episodi 15
 • Kyle XY Episodi 14
 • Kyle XY Episodi 13
 • Kyle XY Episodi 12
 • Kyle XY Episodi 11
 • Kyle XY Episodi 10
 • Kyle XY Episodi 9
 • Kyle XY Episodi 8
 • Kyle XY Episodi 7
 • Kyle XY Episodi 6
 • Kyle XY Episodi 5
 • Kyle XY Episodi 4
 • Kyle XY Episodi 3
 • Kyle XY Episodi 2
 • Kyle XY Episodi 1