Shiko Nje Familje e Pazakonte me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2010 - 2011
Perditesimi i fundit: 01.06.2016
Titulli Origjinal No Ordinary Family

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Nje Familje e Pazakonte me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale amerikane me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: No Ordinary Family me titra shqip

Viti: 2010 - 2011

Advertisment / Reklame

Regjizor: Greg Berlanti, Jon Harmon Feldman.

Aktoret: Michael Chiklis , Julie Benz, Kay Panabaker , Jimmy Bennett, Autumn Reeser.

Pershkrim i shkurter:

Familja Pouell eshte nje familje amerikane e zakonshme, qe jeton ne Kaliforni. Ata kane probleme komunikimi mes tyre dhe marrin vendimin te shkojne per pushime ne Ameriken Jugore, si per t'u qetesuar dhe per t'u larguar nga problemet e jetes se perditshme, ashtu edhe per te forcuar lidhjet familjare mes tyre. Megjithate ata i ze nje studi duke ngare nje aeroplan gjate pushimeve, dhe rrezohen, por mbijetojne per mrekulli.

Pas aventures se keqe ata rikthehen ne shtepi, por shpejt kuptojne se ata nuk jane me nje familje e zakonshme, por sapo kane fituar disa aftesi te mbinatyrshme. Gjendur papritmas me keto aftesi, ata do te duhet te vendosin se per cfare do t'i perdorin fuqite e tyre te reja duke u perpjekur t'i shpetojne tundimit per t'i perdorur ato per t'u dalluar nga te tjeret ne jeten e perditshme. Megjithate, shpejt ata do te terheqin vemendjen e atyre qe kane qene pergjegjes per fuqite e tyre, te cilet jane njerez me qellime te erreta dhe egoiste, cka do t'i vendose ne rrezik te madh pjesetaret e familjes Pouell...

Lexo me shume...

Nje Familje e Pazakonte Episodi ...

 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 20
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 19
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 18
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 17
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 16
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 15
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 14
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 13
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 12
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 11
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 10
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 9
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 8
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 7
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 6
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 5
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 4
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 3
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 2
 • Nje Familje e Pazakonte Episodi 1
12