Shiko Sarasvaticandra me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2013 - 2014
Perditesimi i fundit: 04.04.2017
Titulli Origjinal Saraswatichandra

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Sarasvaticandra me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale spanjolle me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Saraswatichandra me titra shqip

Viti: 2013 - 2014

Advertisment / Reklame

Aktoret: Gautam Rode , Jennifer Winget, Varun Kapoor , Shiny Doshi.

Pershkrim i shkurter:

Sarasvaticandra eshte nje djalosh aristokrat i ri, djali i Laxminandanit dhe i Saraswatit. Nena e tij, Sarasvati, ka kryer vetevrasje kur Sarasi ka qene ne moshe te vogel dhe babai i tij eshte martuar me Gumanin, nje grua egoiste dhe mizore, qellimet e te ciles nuk i di askush. Ajo ka nje djale me babane e Sarasit, me emrin Dani, qe eshte i sjellshem dhe altruist.

Babai i Sarasit organizon me mbelseri martesen e Sarasit me Kumud Desain, vajzen e mikut te tij te ngushte. Megjithate Sarasi nuk pranon te martohet dhe i shkruan nje leter Kumudit per ta informuar ate. Ajo e kishte pranuar propozimin per martese dhe i thote Sarasit se nuk mundet ta refuzoje kete martese pasi nuk ia thote dot kete babait te saj, per ceshtje nderi. Sarasi largohet nga Dubai dhe shkon ne fshatin ku jeton Kumudi. Me kalimin e kohes aty ai afrohet me familjen e Kumudit dhe dashurohet me Kumudin. Por pas nje romance te shkurter nje kthese e papritur e fatit do t'i ndaje dy te rinjte dhe ata do te kalojne shume peripeci per te rigjetur dahsurine e tyre dhe per t'u ribashkuar...

Lexo me shume...

Sarasvaticandra Episodi ...

 • Sarasvaticandra Episodi 446
 • Sarasvaticandra Episodi 445
 • Sarasvaticandra Episodi 444
 • Sarasvaticandra Episodi 443
 • Sarasvaticandra Episodi 442
 • Sarasvaticandra Episodi 441
 • Sarasvaticandra Episodi 440
 • Sarasvaticandra Episodi 439
 • Sarasvaticandra Episodi 438
 • Sarasvaticandra Episodi 437
 • Sarasvaticandra Episodi 436
 • Sarasvaticandra Episodi 435
 • Sarasvaticandra Episodi 434
 • Sarasvaticandra Episodi 433
 • Sarasvaticandra Episodi 432
 • Sarasvaticandra Episodi 431
 • Sarasvaticandra Episodi 430
 • Sarasvaticandra Episodi 429
 • Sarasvaticandra Episodi 428
 • Sarasvaticandra Episodi 427
 • Sarasvaticandra Episodi 426
 • Sarasvaticandra Episodi 425
 • Sarasvaticandra Episodi 424
 • Sarasvaticandra Episodi 423
 • Sarasvaticandra Episodi 422
 • Sarasvaticandra Episodi 421
 • Sarasvaticandra Episodi 420
 • Sarasvaticandra Episodi 419
 • Sarasvaticandra Episodi 418
 • Sarasvaticandra Episodi 417
 • Sarasvaticandra Episodi 416
 • Sarasvaticandra Episodi 415
 • Sarasvaticandra Episodi 414
 • Sarasvaticandra Episodi 413
 • Sarasvaticandra Episodi 412
 • Sarasvaticandra Episodi 411
 • Sarasvaticandra Episodi 410
 • Sarasvaticandra Episodi 409
 • Sarasvaticandra Episodi 408
 • Sarasvaticandra Episodi 407
 • Sarasvaticandra Episodi 406
 • Sarasvaticandra Episodi 405
 • Sarasvaticandra Episodi 404
 • Sarasvaticandra Episodi 403
 • Sarasvaticandra Episodi 402
 • Sarasvaticandra Episodi 401
 • Sarasvaticandra Episodi 400
 • Sarasvaticandra Episodi 399
 • Sarasvaticandra Episodi 398
 • Sarasvaticandra Episodi 397
 • Sarasvaticandra Episodi 396
 • Sarasvaticandra Episodi 395
 • Sarasvaticandra Episodi 394
 • Sarasvaticandra Episodi 393
 • Sarasvaticandra Episodi 392
 • Sarasvaticandra Episodi 391
 • Sarasvaticandra Episodi 390
 • Sarasvaticandra Episodi 389
 • Sarasvaticandra Episodi 388
 • Sarasvaticandra Episodi 387
 • Sarasvaticandra Episodi 386
 • Sarasvaticandra Episodi 385
 • Sarasvaticandra Episodi 384
 • Sarasvaticandra Episodi 383
 • Sarasvaticandra Episodi 382
 • Sarasvaticandra Episodi 381
 • Sarasvaticandra Episodi 380
 • Sarasvaticandra Episodi 379
 • Sarasvaticandra Episodi 378
 • Sarasvaticandra Episodi 377
 • Sarasvaticandra Episodi 376
 • Sarasvaticandra Episodi 375
 • Sarasvaticandra Episodi 374
 • Sarasvaticandra Episodi 373
 • Sarasvaticandra Episodi 372
 • Sarasvaticandra Episodi 371
 • Sarasvaticandra Episodi 370
 • Sarasvaticandra Episodi 369
 • Sarasvaticandra Episodi 368
 • Sarasvaticandra Episodi 367
 • Sarasvaticandra Episodi 366
 • Sarasvaticandra Episodi 365
 • Sarasvaticandra Episodi 364
 • Sarasvaticandra Episodi 363
 • Sarasvaticandra Episodi 362
 • Sarasvaticandra Episodi 361
 • Sarasvaticandra Episodi 360
 • Sarasvaticandra Episodi 359
 • Sarasvaticandra Episodi 358
 • Sarasvaticandra Episodi 357
 • Sarasvaticandra Episodi 356
 • Sarasvaticandra Episodi 354
 • Sarasvaticandra Episodi 353
 • Sarasvaticandra Episodi 352
 • Sarasvaticandra Episodi 351
 • Sarasvaticandra Episodi 350
 • Sarasvaticandra Episodi 349
 • Sarasvaticandra Episodi 348
 • Sarasvaticandra Episodi 347
 • Sarasvaticandra Episodi 346
 • Sarasvaticandra Episodi 345
 • Sarasvaticandra Episodi 344
 • Sarasvaticandra Episodi 343
 • Sarasvaticandra Episodi 342
 • Sarasvaticandra Episodi 341
 • Sarasvaticandra Episodi 340
 • Sarasvaticandra Episodi 339
 • Sarasvaticandra Episodi 338
 • Sarasvaticandra Episodi 337
 • Sarasvaticandra Episodi 336
 • Sarasvaticandra Episodi 335
 • Sarasvaticandra Episodi 334
 • Sarasvaticandra Episodi 333
 • Sarasvaticandra Episodi 332
 • Sarasvaticandra Episodi 331
 • Sarasvaticandra Episodi 330
 • Sarasvaticandra Episodi 329
 • Sarasvaticandra Episodi 328
 • Sarasvaticandra Episodi 327
 • Sarasvaticandra Episodi 326
 • Sarasvaticandra Episodi 325
 • Sarasvaticandra Episodi 324
 • Sarasvaticandra Episodi 323
 • Sarasvaticandra Episodi 322
 • Sarasvaticandra Episodi 321
 • Sarasvaticandra Episodi 320
 • Sarasvaticandra Episodi 319
 • Sarasvaticandra Episodi 318
 • Sarasvaticandra Episodi 317
 • Sarasvaticandra Episodi 316
 • Sarasvaticandra Episodi 315
 • Sarasvaticandra Episodi 314
 • Sarasvaticandra Episodi 313
 • Sarasvaticandra Episodi 312
 • Sarasvaticandra Episodi 311
 • Sarasvaticandra Episodi 310
 • Sarasvaticandra Episodi 309
 • Sarasvaticandra Episodi 308
 • Sarasvaticandra Episodi 307
 • Sarasvaticandra Episodi 306
 • Sarasvaticandra Episodi 305
 • Sarasvaticandra Episodi 304
 • Sarasvaticandra Episodi 303
 • Sarasvaticandra Episodi 302
 • Sarasvaticandra Episodi 301
 • Sarasvaticandra Episodi 300
 • Sarasvaticandra Episodi 299
 • Sarasvaticandra Episodi 298
 • Sarasvaticandra Episodi 297
 • Sarasvaticandra Episodi 296
 • Sarasvaticandra Episodi 295
 • Sarasvaticandra Episodi 294
 • Sarasvaticandra Episodi 293
 • Sarasvaticandra Episodi 292
 • Sarasvaticandra Episodi 291
 • Sarasvaticandra Episodi 290
 • Sarasvaticandra Episodi 289
 • Sarasvaticandra Episodi 288
 • Sarasvaticandra Episodi 287
 • Sarasvaticandra Episodi 286
 • Sarasvaticandra Episodi 285
 • Sarasvaticandra Episodi 284
 • Sarasvaticandra Episodi 283
 • Sarasvaticandra Episodi 282
 • Sarasvaticandra Episodi 281
 • Sarasvaticandra Episodi 280
 • Sarasvaticandra Episodi 279
 • Sarasvaticandra Episodi 278
 • Sarasvaticandra Episodi 277
 • Sarasvaticandra Episodi 276
 • Sarasvaticandra Episodi 275
 • Sarasvaticandra Episodi 274
 • Sarasvaticandra Episodi 273
 • Sarasvaticandra Episodi 272
 • Sarasvaticandra Episodi 271
 • Sarasvaticandra Episodi 270
 • Sarasvaticandra Episodi 269
 • Sarasvaticandra Episodi 268
 • Sarasvaticandra Episodi 267
 • Sarasvaticandra Episodi 266
 • Sarasvaticandra Episodi 265
 • Sarasvaticandra Episodi 264
 • Sarasvaticandra Episodi 262
 • Sarasvaticandra Episodi 261
 • Sarasvaticandra Episodi 260
 • Sarasvaticandra Episodi 259
 • Sarasvaticandra Episodi 258
 • Sarasvaticandra Episodi 257
 • Sarasvaticandra Episodi 256
 • Sarasvaticandra Episodi 255
 • Sarasvaticandra Episodi 254
 • Sarasvaticandra Episodi 253
 • Sarasvaticandra Episodi 252
 • Sarasvaticandra Episodi 251
 • Sarasvaticandra Episodi 250
 • Sarasvaticandra Episodi 249
 • Sarasvaticandra Episodi 248
 • Sarasvaticandra Episodi 247
 • Sarasvaticandra Episodi 246
 • Sarasvaticandra Episodi 245
 • Sarasvaticandra Episodi 244
 • Sarasvaticandra Episodi 243
 • Sarasvaticandra Episodi 242
 • Sarasvaticandra Episodi 241
 • Sarasvaticandra Episodi 240
 • Sarasvaticandra Episodi 239
 • Sarasvaticandra Episodi 238
 • Sarasvaticandra Episodi 237
 • Sarasvaticandra Episodi 236
 • Sarasvaticandra Episodi 235
 • Sarasvaticandra Episodi 234
 • Sarasvaticandra Episodi 233
 • Sarasvaticandra Episodi 232
 • Sarasvaticandra Episodi 231
 • Sarasvaticandra Episodi 230
 • Sarasvaticandra Episodi 229
 • Sarasvaticandra Episodi 228
 • Sarasvaticandra Episodi 227
 • Sarasvaticandra Episodi 226
 • Sarasvaticandra Episodi 225
 • Sarasvaticandra Episodi 224
 • Sarasvaticandra Episodi 223
 • Sarasvaticandra Episodi 222
 • Sarasvaticandra Episodi 221
 • Sarasvaticandra Episodi 220
 • Sarasvaticandra Episodi 219
 • Sarasvaticandra Episodi 218
 • Sarasvaticandra Episodi 217
 • Sarasvaticandra Episodi 216
 • Sarasvaticandra Episodi 215
 • Sarasvaticandra Episodi 214
 • Sarasvaticandra Episodi 213
 • Sarasvaticandra Episodi 212
 • Sarasvaticandra Episodi 211
 • Sarasvaticandra Episodi 210
 • Sarasvaticandra Episodi 209
 • Sarasvaticandra Episodi 208
 • Sarasvaticandra Episodi 207
 • Sarasvaticandra Episodi 206
 • Sarasvaticandra Episodi 205
 • Sarasvaticandra Episodi 204
 • Sarasvaticandra Episodi 203
 • Sarasvaticandra Episodi 202
 • Sarasvaticandra Episodi 201
 • Sarasvaticandra Episodi 200
 • Sarasvaticandra Episodi 199
 • Sarasvaticandra Episodi 198
 • Sarasvaticandra Episodi 197
 • Sarasvaticandra Episodi 196
 • Sarasvaticandra Episodi 195
 • Sarasvaticandra Episodi 194
 • Sarasvaticandra Episodi 193
 • Sarasvaticandra Episodi 192
 • Sarasvaticandra Episodi 191
 • Sarasvaticandra Episodi 190
 • Sarasvaticandra Episodi 189
 • Sarasvaticandra Episodi 188
 • Sarasvaticandra Episodi 187
 • Sarasvaticandra Episodi 186
 • Sarasvaticandra Episodi 185
 • Sarasvaticandra Episodi 184
 • Sarasvaticandra Episodi 183
 • Sarasvaticandra Episodi 182
 • Sarasvaticandra Episodi 181
 • Sarasvaticandra Episodi 180
 • Sarasvaticandra Episodi 179
 • Sarasvaticandra Episodi 178
 • Sarasvaticandra Episodi 177
 • Sarasvaticandra Episodi 176
 • Sarasvaticandra Episodi 175
 • Sarasvaticandra Episodi 174
 • Sarasvaticandra Episodi 173
 • Sarasvaticandra Episodi 172
 • Sarasvaticandra Episodi 171
 • Sarasvaticandra Episodi 170
 • Sarasvaticandra Episodi 169
 • Sarasvaticandra Episodi 168
 • Sarasvaticandra Episodi 167
 • Sarasvaticandra Episodi 166
 • Sarasvaticandra Episodi 165
 • Sarasvaticandra Episodi 164
 • Sarasvaticandra Episodi 163
 • Sarasvaticandra Episodi 162
 • Sarasvaticandra Episodi 161
 • Sarasvaticandra Episodi 160
 • Sarasvaticandra Episodi 159
 • Sarasvaticandra Episodi 158
 • Sarasvaticandra Episodi 157
 • Sarasvaticandra Episodi 156
 • Sarasvaticandra Episodi 155
 • Sarasvaticandra Episodi 154
 • Sarasvaticandra Episodi 153
 • Sarasvaticandra Episodi 152
 • Sarasvaticandra Episodi 151
 • Sarasvaticandra Episodi 150
 • Sarasvaticandra Episodi 149
 • Sarasvaticandra Episodi 148
 • Sarasvaticandra Episodi 147
 • Sarasvaticandra Episodi 146
 • Sarasvaticandra Episodi 145
 • Sarasvaticandra Episodi 144
 • Sarasvaticandra Episodi 143
 • Sarasvaticandra Episodi 142
 • Sarasvaticandra Episodi 141
 • Sarasvaticandra Episodi 140
 • Sarasvaticandra Episodi 139
 • Sarasvaticandra Episodi 138
 • Sarasvaticandra Episodi 137
 • Sarasvaticandra Episodi 136
 • Sarasvaticandra Episodi 135
 • Sarasvaticandra Episodi 134
 • Sarasvaticandra Episodi 133
 • Sarasvaticandra Episodi 132
 • Sarasvaticandra Episodi 131
 • Sarasvaticandra Episodi 130
 • Sarasvaticandra Episodi 129
 • Sarasvaticandra Episodi 128
 • Sarasvaticandra Episodi 127
 • Sarasvaticandra Episodi 126
 • Sarasvaticandra Episodi 125
 • Sarasvaticandra Episodi 124
 • Sarasvaticandra Episodi 123
 • Sarasvaticandra Episodi 122
 • Sarasvaticandra Episodi 121
 • Sarasvaticandra Episodi 120
 • Sarasvaticandra Episodi 119
 • Sarasvaticandra Episodi 118
 • Sarasvaticandra Episodi 117
 • Sarasvaticandra Episodi 116
 • Sarasvaticandra Episodi 115
 • Sarasvaticandra Episodi 114
 • Sarasvaticandra Episodi 113
 • Sarasvaticandra Episodi 112
 • Sarasvaticandra Episodi 111
 • Sarasvaticandra Episodi 110
 • Sarasvaticandra Episodi 109
 • Sarasvaticandra Episodi 108
 • Sarasvaticandra Episodi 107
 • Sarasvaticandra Episodi 106
 • Sarasvaticandra Episodi 105
 • Sarasvaticandra Episodi 104
 • Sarasvaticandra Episodi 103
 • Sarasvaticandra Episodi 102
 • Sarasvaticandra Episodi 101
 • Sarasvaticandra Episodi 100
 • Sarasvaticandra Episodi 99
 • Sarasvaticandra Episodi 98
 • Sarasvaticandra Episodi 97
 • Sarasvaticandra Episodi 96
 • Sarasvaticandra Episodi 95
 • Sarasvaticandra Episodi 94
 • Sarasvaticandra Episodi 93
 • Sarasvaticandra Episodi 92
 • Sarasvaticandra Episodi 91
 • Sarasvaticandra Episodi 90
 • Sarasvaticandra Episodi 89
 • Sarasvaticandra Episodi 88
 • Sarasvaticandra Episodi 87
 • Sarasvaticandra Episodi 86
 • Sarasvaticandra Episodi 85
 • Sarasvaticandra Episodi 84
 • Sarasvaticandra Episodi 83
 • Sarasvaticandra Episodi 82
 • Sarasvaticandra Episodi 81
 • Sarasvaticandra Episodi 80
 • Sarasvaticandra Episodi 79
 • Sarasvaticandra Episodi 78
 • Sarasvaticandra Episodi 77
 • Sarasvaticandra Episodi 76
 • Sarasvaticandra Episodi 75
 • Sarasvaticandra Episodi 74
 • Sarasvaticandra Episodi 73
 • Sarasvaticandra Episodi 72
 • Sarasvaticandra Episodi 71
 • Sarasvaticandra Episodi 70
 • Sarasvaticandra Episodi 69
 • Sarasvaticandra Episodi 68
 • Sarasvaticandra Episodi 67
 • Sarasvaticandra Episodi 66
 • Sarasvaticandra Episodi 65
 • Sarasvaticandra Episodi 64
 • Sarasvaticandra Episodi 63
 • Sarasvaticandra Episodi 62
 • Sarasvaticandra Episodi 61
 • Sarasvaticandra Episodi 60
 • Sarasvaticandra Episodi 59
 • Sarasvaticandra Episodi 58
 • Sarasvaticandra Episodi 57
 • Sarasvaticandra Episodi 56
 • Sarasvaticandra Episodi 55
 • Sarasvaticandra Episodi 54
 • Sarasvaticandra Episodi 53
 • Sarasvaticandra Episodi 52
 • Sarasvaticandra Episodi 51
 • Sarasvaticandra Episodi 50
 • Sarasvaticandra Episodi 49
 • Sarasvaticandra Episodi 48
 • Sarasvaticandra Episodi 47
 • Sarasvaticandra Episodi 46
 • Sarasvaticandra Episodi 45
 • Sarasvaticandra Episodi 44
 • Sarasvaticandra Episodi 43
 • Sarasvaticandra Episodi 42
 • Sarasvaticandra Episodi 41
 • Sarasvaticandra Episodi 40
 • Sarasvaticandra Episodi 39
 • Sarasvaticandra Episodi 38
 • Sarasvaticandra Episodi 37
 • Sarasvaticandra Episodi 36
 • Sarasvaticandra Episodi 35
 • Sarasvaticandra Episodi 34
 • Sarasvaticandra Episodi 33
 • Sarasvaticandra Episodi 32
 • Sarasvaticandra Episodi 31
 • Sarasvaticandra Episodi 30
 • Sarasvaticandra Episodi 29
 • Sarasvaticandra Episodi 28
 • Sarasvaticandra Episodi 27
 • Sarasvaticandra Episodi 26
 • Sarasvaticandra Episodi 25
 • Sarasvaticandra Episodi 24
 • Sarasvaticandra Episodi 23
 • Sarasvaticandra Episodi 22
 • Sarasvaticandra Episodi 21
 • Sarasvaticandra Episodi 20
 • Sarasvaticandra Episodi 19
 • Sarasvaticandra Episodi 18
 • Sarasvaticandra Episodi 17
 • Sarasvaticandra Episodi 16
 • Sarasvaticandra Episodi 15
 • Sarasvaticandra Episodi 14
 • Sarasvaticandra Episodi 13
 • Sarasvaticandra Episodi 12
 • Sarasvaticandra Episodi 11
 • Sarasvaticandra Episodi 10
 • Sarasvaticandra Episodi 9
 • Sarasvaticandra Episodi 8
 • Sarasvaticandra Episodi 7
 • Sarasvaticandra Episodi 6
 • Sarasvaticandra Episodi 5
 • Sarasvaticandra Episodi 4
 • Sarasvaticandra Episodi 3
 • Sarasvaticandra Episodi 2
 • Sarasvaticandra Episodi 1