Shiko Korleone me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2007 - 2007
Perditesimi i fundit: 01.07.2016
Titulli Origjinal Il Capo dei Capi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Korleone me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Il Capo dei Capi me titra shqip

Viti: 2007 - 2007

Advertisment / Reklame

Aktoret: Claudio Gioè , Daniele Liotti, Simona Cavallari, Marco Leonardi , Salvatore Lazzaro.

Pershkrim i shkurter:

Seriali ndjek historine e bosit mafioz Salvatore Rina, i njohur me nofken Toto. Ai tregon historine e tij prej fillimit, se si ai u ngrit i lodhur nga jeta ne skamje ne vendlindjen e tij ne Korleone te Sicilise per t'u bere nje nga njerezit me te fashem dhe me te pushtetshem ne boten e krimit italian te viteve '50-'60.

Lexo me shume...

Korleone Episodi ...

 • Korleone Episodi 6 - 3
 • Korleone Episodi 6 - 2
 • Korleone Episodi 6 - 1
 • Korleone Episodi 5 - 3
 • Korleone Episodi 5 - 2
 • Korleone Episodi 5 - 1
 • Korleone Episodi 4 - 3
 • Korleone Episodi 4 - 2
 • Korleone Episodi 4 - 1
 • Korleone Episodi 3 - 3
 • Korleone Episodi 3 - 2
 • Korleone Episodi 3 - 1
 • Korleone Episodi 2 - 3
 • Korleone Episodi 2 - 2
 • Korleone Episodi 2 - 1
 • Korleone Episodi 1 - 3
 • Korleone Episodi 1 - 2
 • Korleone Episodi 1 - 1
12