Shiko Gjak dhe Trendafil me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2008 - 2008
Perditesimi i fundit: 01.07.2016
Titulli Origjinal Il sangue e la rosa

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Gjak dhe Trendafil me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Il sangue e la rosa me titra shqip

Viti: 2008 - 2008

Advertisment / Reklame

Regjizor: Salvatore Samperi, Luigi Parisi, Luciano Odorisio.

Aktoret: Gabriel Garko, Isabella Orsini, Alessandra Martines, Ornella Muti, Virna Lisi.

Pershkrim i shkurter:

Izabela Malvolti eshte nje vajze nga Cave, nje vend i vogel agrar roman. Ajo jeton me babane, i cili e adhuron te bijen dhe perpiqet te permbaje shqetesimin e tij, por ajo eshte e shkather dhe kurreshtare per boten dhe nuk ka aspak nder mend t'i nenshtrohet fatit qe pret vajzat dhe grate e shtreses se saj. Roko eshte nje miku i saj i femijerise, qe punon ne gurore. Ata gjithashtu do te miqesohen me nje fisnik te ri, i cili transferohet ne fshat pas vdekjes se te atit, me emrin Xhulio Mançini.

Mes tyre do te formohet nje trekendesh miqesie dhe dashurie, qe do zgjerohet me kalimin e kohes, edhe kur ata do te marrin rruge te ndryshme. Me vone, disa prej tyre ne arratisje, disa ne kerkim te pasurise e disa ne kerkim te idealit do te ribashkohen ne Rome, duke ndare eksperiencat mes tyre.

Lexo me shume...

Gjak dhe Trendafil Episodi ...

 • Gjak dhe Trendafil Episodi 4 - 3
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 4 - 2
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 4 - 1
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 3 - 3
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 3 - 2
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 3 - 1
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 2 - 3
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 2 - 2
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 2 - 1
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 1 - 3
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 1 - 2
 • Gjak dhe Trendafil Episodi 1 - 1
1