Shiko Katerina dhe Bijat e Saj me titra shqip

Statusi: Sezoni I - I perfunduar
Sezonet: 1/3
Viti i Prodhimit: 2005 - 2010
Perditesimi i fundit: 01.07.2016
Titulli Origjinal Caterina e le sue figlie

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Katerina dhe Bijat e Saj me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: Sezoni I - I perfunduar

Origjinal: Caterina e le sue figlie me titra shqip

Viti: 2005 - 2010

Advertisment / Reklame

Regjizor: Fabio Jephcott.

Aktoret: Virna Lisi, Alessandra Martines, Valeria Milillo, Sarah Felberbaum, Iva Zanicchi.

Pershkrim i shkurter:

Katerina Foresi eshte lene ne diten e Krishtlindjeve nga burri i saj bashke me tre vajzat e saj, Adelen, Agostinen dhe Karloten. Ajo kalon gjithe jeten e saj duke iu dedikuar plotesisht vajzave te veta. Kur me ne fund vajzat jane sistemuar disi, Katerina transferohet ne Anfri dhe fillon pune si postiere, duke dashur t'i dedikoje pjesen e mbetur te jetes se vet vetvetes. Aty ajo dashurohet me nje farmacist beqar, Atilio Pensieron dhe nis nje lidhje me te, te cilen ua fsheh vajzave te veta.

Megjithate, vajzat e saj tregojne se jane shume pak te afta te jetojne vetem me sukses dhe Katerines i duhet serish te lere pas dore jeten e saj e te ndihmoje bijat, por kete here t'i ndihmoje te krijojne jeten e vet si te rritura. Gjate ketij konflikti te brendshem mes deshirave personale dhe detyrimeve te saj si nene zhvillohen ngjarjet e ketij seriali.

Lexo me shume...

Katerina dhe Bijat e Saj Episodi ...

 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 4 - 3
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 4 - 2
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 4 - 1
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 3 - 3
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 3 - 2
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 3 - 1
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 2 - 3
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 2 - 2
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 2 - 1
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 1 - 3
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 1 - 2
 • Katerina dhe Bijat e Saj Episodi 1 - 1
1