Shiko Krime me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/2
Viti i Prodhimit: 2007 - 2010
Perditesimi i fundit: 01.07.2016
Titulli Origjinal Crimini

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Krime me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Crimini me titra shqip

Viti: 2007 - 2010

Advertisment / Reklame

Aktoret: Genti Kame , Rodolfo Corsato, Pietro Taricone , Claudia Zanella .

Pershkrim i shkurter:

Lexo me shume...

Krime Episodi ...