Shiko Mekati dhe Turpi me titra shqip

Statusi: Sezoni I - I Perfunduar
Sezonet: 1/2
Viti i Prodhimit: 2010 - 2014
Perditesimi i fundit: 11.12.2015
Titulli Origjinal Il Peccato e la Vergogna

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Mekati dhe Turpi me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: Sezoni I - I Perfunduar

Origjinal: Il Peccato e la Vergogna me titra shqip

Viti: 2010 - 2014

Advertisment / Reklame

Aktoret: Gabriel Garko , Manuela Arcuri, Francesco Tesci , Rosa Pianeta.

Pershkrim i shkurter:

Ne Romen e viteve 30, nis nje histori me ne qender nje djale problematik dhe jetim Nito Valdi, te sapo dale nga shkolla e riedukimit, qe punon per nje kapo mafioz te zones. Ai njihet me Karmenin, nje vajze shume e bukur, qe do ta ndryshoje jeten e tij. Me vdekjen e mikut te tij me te mire dhe ardhjen e Fashizmit, Valdi behet pjese e kemishezinjve.

Obsesioni i tij ndaj Karmines dhe deshira e tij per ta patur ate me cdo kusht e kthen ne makthin me te keq per te. Karmeni pret nje femije nga i dashuri i saj Xhankarlo, trashegimtar i nje nga familjeve me te fuqishme ne Rome, Fontamarove, qe zbulojne se kane prejardhje nga hebrenjte. Te perndjekur nga Valdi ata kerkojne te arratisen nga Italia, ndersa vuajne nen dhunen e Valdit, qe behet nje psikopat nazist pa skurpuj.

Lexo me shume...

Mekati dhe Turpi Episodi ...

 • Mekati dhe Turpi Episodi 6 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 6 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 6 - 1
 • Mekati dhe Turpi Episodi 5 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 5 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 5 - 1
 • Mekati dhe Turpi Episodi 4 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 4 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 4 - 1
 • Mekati dhe Turpi Episodi 3 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 3 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 3 - 1
 • Mekati dhe Turpi Episodi 2 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 2 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 2 - 1
 • Mekati dhe Turpi Episodi 1 - 3
 • Mekati dhe Turpi Episodi 1 - 2
 • Mekati dhe Turpi Episodi 1 - 1
12