Shiko Nder dhe Respekt me titra shqip

Statusi: Sezoni III - I Perfunduar
Sezonet: 3/4
Viti i Prodhimit: 2006 - Sot
Perditesimi i fundit: 26.01.2016
Titulli Origjinal L'onore e il Rispetto

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Nder dhe Respekt me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: Sezoni III - I Perfunduar

Origjinal: L'onore e il Rispetto me titra shqip

Viti: 2006 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Gabriel Garko , Virna Lisi, Giuseppe Zeno , Cosima Coppola.

Pershkrim i shkurter:

Nje tragjedi familjare ku babai vret veten per shkak te falimentimit te pesuar, si shkak i vjedhjes se nje dyqani te sapohapur, dhe mamaja futet ne psikiatri, ben qe dy djemte e saj Tonio dhe Santi te ngelen vetem. Nderkohe qe Santi i futet studimeve per tu bere gjykates, Tonio i futet rruges se mafies per te marr hak per prinderit e tij. Rruget e dy vellezerve ndahen, per nje periudhe 10 vjecare, pasi Tonio ndiqet nga policia nderkohe qe Santi behet nje gjykates me emer.

Lexo me shume...

Nder dhe Respekt Episodi ...

 • Nder dhe Respekt Episodi 18 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 18 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 18 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 17 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 17 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 17 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 16 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 16 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 16 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 15 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 15 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 15 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 14 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 14 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 14 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 13 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 13 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 13 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 12 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 12 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 12 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 11 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 11 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 11 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 10 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 10 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 10 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 9 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 9 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 9 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 8 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 8 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 8 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 7 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 7 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 7 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 6 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 6 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 6 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 5 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 5 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 5 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 4 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 4 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 4 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 3 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 3 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 3 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 2 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 2 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 2 - 1
 • Nder dhe Respekt Episodi 1 - 3
 • Nder dhe Respekt Episodi 1 - 2
 • Nder dhe Respekt Episodi 1 - 1