Shiko Squadra AntiMafia me titra shqip

Statusi: Sezoni I - I Perfunduar
Sezonet: 1/7
Viti i Prodhimit: 2009 - Sot
Perditesimi i fundit: 03.10.2015
Titulli Origjinal Squadra AntiMafia - Palermo Oggi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Squadra AntiMafia me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: Sezoni I - I Perfunduar

Origjinal: Squadra AntiMafia - Palermo Oggi me titra shqip

Viti: 2009 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Giulia Michelini , Paolo Pierobon, Giordano De Plano , Marco Bocci.

Pershkrim i shkurter:

Klaudia Mares, zevendese kuestore e Skuadres se Romes, thirret ne Palermo nga miku i saj Stefano, per hetimin e zhdukjes se nje inxhinieri telekomunikacioni. Stefano vritet para syve te saj pa mundur ti flase per ate qe kishte zbuluar. Klaudia ze vendin e tij si drejtuese e Duomos, dhe grupi fillon te hetoje per vrasjen e Stefanos si dhe per zhdukjen e djalit te nje idustrialisti me emer.

Lexo me shume...

Squadra AntiMafia Episodi ...

 • Squadra AntiMafia Episodi 6 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 6 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 6 - 1
 • Squadra AntiMafia Episodi 5 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 5 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 5 - 1
 • Squadra AntiMafia Episodi 4 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 4 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 4 - 1
 • Squadra AntiMafia Episodi 3 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 3 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 3 - 1
 • Squadra AntiMafia Episodi 2 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 2 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 2 - 1
 • Squadra AntiMafia Episodi 1 - 3
 • Squadra AntiMafia Episodi 1 - 2
 • Squadra AntiMafia Episodi 1 - 1
12