Shiko Tre Yjet me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 1999 - 1999
Perditesimi i fundit: 23.03.2016
Titulli Origjinal Tre Stelle

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Tre Yjet me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale italiane me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Tre Stelle me titra shqip

Viti: 1999 - 1999

Advertisment / Reklame

Aktoret: Alba Parietti , Eva Grimaldi, Mandala Tayde , Gabriel Garko.

Pershkrim i shkurter:

Paola Del Sol, Anna Bolena dhe Iris Cavalcanti ishin ne kulmin e karrieres se tyre ne vitin 1943, kur nodhin 2 ngjarje qe revolucionarizojne jeten e gjithe italianeve, renien e fashizmit dhe armepushimin. Paola eshte me e madhe ne moshe nga 3 vajzat, 28 vjece dhe ishte ndoshta ylli me i rendesishem i regjimit. Ana, pak me e re eshte entuziaste dhe e gjalle dhe ka shume mbeshtetetje ne publik.

Iris, qe eshte me e reja, eshte larguar nga shtepia dhe papritur e gjen veten ne kinema e vendosur te rrezoj nga piedestali Paolen. Ndodhite e ketyre 3 yjeve do te nderrthueren me ato te gjithe popullit. Ato ndahen ne veri, jug dhe qender dhe ne fund duket te jene teresisht ndryshe nga tipat qe ishin pak muaj me pare.

Lexo me shume...

Tre Yjet Episodi ...

  • Tre Yjet Episodi 6
  • Tre Yjet Episodi 5
  • Tre Yjet Episodi 4
  • Tre Yjet Episodi 3
  • Tre Yjet Episodi 2
  • Tre Yjet Episodi 1
1