Shiko Pablo Eskobar me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2012 - 2012
Perditesimi i fundit: 12.07.2016
Titulli Origjinal Pablo Eksobar: El Patron del Mal

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Pablo Eskobar me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale spanjolle me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Pablo Eksobar: El Patron del Mal me titra shqip

Viti: 2012 - 2012

Advertisment / Reklame

Aktoret: Andrés Parra , Angie Cepeda, Vicky Hernández , Cecilia Navia.

Pershkrim i shkurter:

Nje biografi e Lordit te Madh te Droges, Pablo Escobar, dhe jetes se tij ne Kolumbi. Si nisi jeta e tij, karriera e tij kriminale, perfshirja e tij ne politike, etj, deri ne fundin e tij ne duart e Policise Kombetare te Kolumbise. Historia perqendrohet ne kontradikten e Eskobarit per tu shfaqur si nje bashkeshort i mire, njw qytetar Kolumbian, i drejte dhe virtuoz, nje politikan i majte, mbeshtetes i te varferve, ndersa ne anen tjeter ai eshte nje mafioz i fuqishem dhe shume i pasur, qe kerkon gjithnje e me shume pushtet dhe para.

Lexo me shume...

Pablo Eskobar Episodi ...

 • Pablo Eskobar Episodi 74
 • Pablo Eskobar Episodi 73
 • Pablo Eskobar Episodi 72
 • Pablo Eskobar Episodi 71
 • Pablo Eskobar Episodi 70
 • Pablo Eskobar Episodi 69
 • Pablo Eskobar Episodi 68
 • Pablo Eskobar Episodi 67
 • Pablo Eskobar Episodi 66
 • Pablo Eskobar Episodi 65
 • Pablo Eskobar Episodi 64
 • Pablo Eskobar Episodi 63
 • Pablo Eskobar Episodi 62
 • Pablo Eskobar Episodi 61
 • Pablo Eskobar Episodi 60
 • Pablo Eskobar Episodi 59
 • Pablo Eskobar Episodi 58
 • Pablo Eskobar Episodi 57
 • Pablo Eskobar Episodi 56
 • Pablo Eskobar Episodi 55
 • Pablo Eskobar Episodi 54
 • Pablo Eskobar Episodi 53
 • Pablo Eskobar Episodi 52
 • Pablo Eskobar Episodi 51
 • Pablo Eskobar Episodi 50
 • Pablo Eskobar Episodi 49
 • Pablo Eskobar Episodi 48
 • Pablo Eskobar Episodi 47
 • Pablo Eskobar Episodi 46
 • Pablo Eskobar Episodi 45
 • Pablo Eskobar Episodi 44
 • Pablo Eskobar Episodi 43
 • Pablo Eskobar Episodi 42
 • Pablo Eskobar Episodi 41
 • Pablo Eskobar Episodi 40
 • Pablo Eskobar Episodi 39
 • Pablo Eskobar Episodi 38
 • Pablo Eskobar Episodi 37
 • Pablo Eskobar Episodi 36
 • Pablo Eskobar Episodi 35
 • Pablo Eskobar Episodi 34
 • Pablo Eskobar Episodi 33
 • Pablo Eskobar Episodi 32
 • Pablo Eskobar Episodi 31
 • Pablo Eskobar Episodi 30
 • Pablo Eskobar Episodi 29
 • Pablo Eskobar Episodi 28
 • Pablo Eskobar Episodi 27
 • Pablo Eskobar Episodi 26
 • Pablo Eskobar Episodi 25
 • Pablo Eskobar Episodi 24
 • Pablo Eskobar Episodi 23
 • Pablo Eskobar Episodi 22
 • Pablo Eskobar Episodi 21
 • Pablo Eskobar Episodi 20
 • Pablo Eskobar Episodi 19
 • Pablo Eskobar Episodi 18
 • Pablo Eskobar Episodi 17
 • Pablo Eskobar Episodi 16
 • Pablo Eskobar Episodi 15
 • Pablo Eskobar Episodi 14
 • Pablo Eskobar Episodi 13
 • Pablo Eskobar Episodi 12
 • Pablo Eskobar Episodi 11
 • Pablo Eskobar Episodi 10
 • Pablo Eskobar Episodi 9
 • Pablo Eskobar Episodi 8
 • Pablo Eskobar Episodi 7
 • Pablo Eskobar Episodi 6
 • Pablo Eskobar Episodi 5
 • Pablo Eskobar Episodi 4
 • Pablo Eskobar Episodi 3
 • Pablo Eskobar Episodi 2
 • Pablo Eskobar Episodi 1