Shiko Ask Laftan Anlamaz me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - Sot
Perditesimi i fundit: 23.05.2017
Titulli Origjinal Ask Laftan Anlamaz

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Ask Laftan Anlamaz me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Ask Laftan Anlamaz me titra shqip

Viti: 2016 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Zerrin Tekindor , Burak Sergen , Kürşat Alnıaçık , Melisa Aslı Pamuk.

Pershkrim i shkurter: Hajati eshte nje vajze e re qe jeton ne Stamboll me dy miket e saj, Aslin dhe Ipekun. Mamaja e saj vjen papritur nje dite dhe i thote se me urdher te babait te saj, duhet te kthehet ne vendlindje nese nuk gjen pune. Duke shkuar per ne intervisten e punes, ajo perballet me ofendon nje djale, te cilit i terheq vemendjen naiviteti i saj. Gjate intervistes ajo ngaterrohet me Suna Pektash, te ciles i eshte premtuar vendi i punes duke qene vajza e mikut te ngushte te Nexhatit, pronarit te kompanise. Hajati nuk e sqaron kete keqkuptim nga deshperimi i saj per te gjetur nje pune. Ajo caktohet si ndihmes asistente e Muratit, djalit me te madh te Nexhatit. Çdo te ndodhi mes Muratit dhe Hajatit? A do zbulohet identiteti i vertete i Hajatit, nga Murati dhe te tjeret?

Lexo me shume...
loading...

Ask Laftan Anlamaz Episodi ...

 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 18 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 17 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 17 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 17 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 17 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 17 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 16 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 16 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 16 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 16 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 16 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 15 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 15 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 15 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 15 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 15 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 14 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 14 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 14 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 14 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 14 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 13 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 13 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 13 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 13 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 13 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 12 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 12 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 12 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 12 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 12 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 11 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 11 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 11 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 11 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 11 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 10 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 10 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 10 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 10 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 10 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 9 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 9 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 9 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 9 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 9 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 8 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 8 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 8 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 8 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 8 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 7 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 7 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 7 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 7 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 7 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 6 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 6 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 6 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 6 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 6 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 5 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 5 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 5 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 5 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 5 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 4 - 5
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 4 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 4 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 4 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 4 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 3 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 3 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 3 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 3 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 2 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 2 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 2 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 2 - 1
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 1 - 4
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 1 - 3
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 1 - 2
 • Ask Laftan Anlamaz Episodi 1 - 1