Shiko Cesur ve Guzel me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - Sot
Perditesimi i fundit: 24.03.2017
Titulli Origjinal Cesur ve Guzel

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Cesur ve Guzel me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Cesur ve Guzel me titra shqip

Viti: 2016 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Kivanc Tatlitug , Tuba Buyukustun , Tamer Levent , Erkan Avci.

Pershkrim i shkurter: Syhani eshte nje vajze e pasur, e cila jeton ne ferme, ne qytetit Korludag, pronari i te cilit eshte vet babai i saj, Tahsin Korludag, me babain dhe vellian e saj. Ajo eshte e fejuar me Bylentin, me te cilin eshte rritur qe femije por nuk duket qe eshte e dashuruar pas tij. Historia fillon kur nje dite te bukur Syhani del per te kaleruar, me kalin e saj, Nazlle, por kali duket i terbuar dhe ajo rrezikon jeten. Xhesuri, nje djale i ri, qe po ecte me makine andej, i shpeton jeten.

Historia fillon ketu, ku mes Xhesurit dhe Syhanit, fillon nje terheqje e menjehershme. Xhesuri ka ardhur ne Korludag, per tu hakmarre ndaj babait te Syhanit. Si do te vazhdoje historia? A do mundet Xhesuri te marr hakun e babait dhe te hakmerret ndaj Tahsin Korludag? Po mes tij dhe Syhanit cdo te ndodhe?

Lexo me shume...
loading...

Cesur ve Guzel Episodi ...

 • Cesur ve Guzel Episodi 12 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 12 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 12 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 12 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 12 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 11 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 11 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 11 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 11 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 11 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 10 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 10 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 10 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 10 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 10 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 9 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 9 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 9 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 9 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 9 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 8 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 8 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 8 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 8 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 8 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 7 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 7 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 7 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 7 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 7 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 6 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 6 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 6 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 6 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 6 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 5 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 5 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 5 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 5 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 5 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 4 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 4 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 4 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 4 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 4 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 3 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 3 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 3 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 3 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 3 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 2 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 2 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 2 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 2 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 2 - 1
 • Cesur ve Guzel Episodi 1 - 5
 • Cesur ve Guzel Episodi 1 - 4
 • Cesur ve Guzel Episodi 1 - 3
 • Cesur ve Guzel Episodi 1 - 2
 • Cesur ve Guzel Episodi 1 - 1