Shiko Diamante dhe Dashuri me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2014 - 2015
Perditesimi i fundit: 20.07.2016
Titulli Origjinal Kara Para Ask

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Diamante dhe Dashuri me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Kara Para Ask me titra shqip

Viti: 2014 - 2015

Advertisment / Reklame

Regjizor: Ahmet Katiksiz.

Aktoret: Engin Akyürek , Tuba Büyüküstün, Erkan Can , Saygin Soysal , Burak Tamdogan, Tuvana Türkay.

Pershkrim i shkurter:

Omer, nje polic i ri, dhe Elif, vajza e nje familjeje me emer ne qytet, perballen me nje ngjarje tragjike. Dy kufoma te qelluara ne koke gjenden ne te njejten makine. Njera nga kufomat eshte e fejuara e Omerit. Kufoma tjeter eshte babai i Elifit.
Kjo vrasje eshte e lidhur me nje trafik diamantesh dhe nje mafioz te rrezikshem. Fati do ti bashkoje Omerin dhe Elifin kunder tij, por rruges do te zbulojne sekrete te erreta rreth familjeve te tyre...

Vleresime:

 • Seriali me i mire drame 2014
 • Seriali me i mire 2014 (RTGD)
 • Aktori me i mire 2014 (Engin Akyürek)
 • Aktorja me e mire 2014 (Tuba Büyüküstün)

loading...
Lexo me shume...

Diamante dhe Dashuri Episodi ...

 • Diamante dhe Dashuri Episodi 54 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 54 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 54 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 54 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 53 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 53 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 53 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 53 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 52 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 52 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 52 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 52 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 51 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 51 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 51 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 51 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 50 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 50 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 50 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 50 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 49 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 49 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 49 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 49 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 48 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 48 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 48 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 48 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 47 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 47 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 47 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 47 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 46 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 46 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 46 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 46 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 45 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 45 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 45 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 45 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 44 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 44 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 44 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 44 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 43 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 43 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 43 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 43 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 42 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 42 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 42 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 42 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 41 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 41 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 41 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 41 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 40 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 40 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 40 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 40 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 39 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 39 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 39 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 39 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 38 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 38 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 38 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 38 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 37 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 37 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 37 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 37 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 36 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 36 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 36 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 36 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 35 - 5
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 35 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 35 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 35 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 35 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 34 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 34 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 34 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 34 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 33 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 33 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 33 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 33 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 32 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 32 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 32 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 32 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 31 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 31 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 31 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 31 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 30 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 30 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 30 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 30 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 29 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 29 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 29 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 29 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 28 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 28 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 28 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 28 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 27 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 27 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 27 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 27 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 26 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 26 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 26 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 26 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 25 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 25 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 25 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 25 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 24 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 24 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 24 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 24 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 23 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 23 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 23 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 23 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 22 - 5
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 22 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 22 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 22 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 22 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 21 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 21 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 21 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 21 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 20 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 20 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 20 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 20 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 19 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 19 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 19 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 19 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 18 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 18 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 18 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 18 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 17 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 17 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 17 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 17 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 16 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 16 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 16 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 16 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 15 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 15 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 15 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 15 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 14 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 14 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 14 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 14 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 13 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 13 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 13 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 13 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 12 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 12 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 12 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 12 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 11 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 11 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 11 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 11 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 10 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 10 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 10 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 10 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 9 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 9 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 9 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 9 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 8 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 8 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 8 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 8 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 7 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 7 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 7 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 7 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 6 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 6 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 6 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 6 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 5 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 5 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 5 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 5 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 4 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 4 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 4 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 3 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 3 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 3 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 3 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 2 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 2 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 2 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 2 - 1
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 1 - 4
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 1 - 3
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 1 - 2
 • Diamante dhe Dashuri Episodi 1 - 1