Shiko Dielli i Dimrit me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - 2016
Perditesimi i fundit: 01.12.2016
Titulli Origjinal Kis Gunesi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Dielli i Dimrit me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Kis Gunesi me titra shqip

Viti: 2016 - 2016

Advertisment / Reklame

Aktoret: Şükrü Özyıldızi , Aslı Enveri , Şenay Gürler , Başak Parlak.

Pershkrim i shkurter:

Kur dy biznesmene vrasin ortakun brenda kompanise se tyre, deshmitari kyç i vrasjes behet djali i vogel i viktimes. Vrasesit perpiqen te heqin qafe edhe ate ashtu si te atin, por vrasesi i paguar nuk arrin ta beje kete vrasje dhe e dergon djalin e vogel ne arrati. Pas shume vitesh larg, pa qene aspak ne dijeni te origjines se tij, djali me emrin Efe rikthehet tashme i rritur dhe zbulon se ka nje vella binjak. Vellai i tij kishte nisur pune ne kompanine e vjeter te babait te tyre dhe ishte martuar me dashurine e femijerise se Efese.

Me kthimin ne skene te deshmitarit, vrasesit e vertete perpiqen serish te lajne njehere e mire hesapet me te, por kur ata vrasin binjakun e gabuar. Efeja, i cili eshte rritur si nje peshkatar i perulur, vendos te adoptoje indentitetin dhe stilin e jetes se te vellait te tij binjak per t'u infiltruar brenda rrethit qe kishte shkaterruar familjen e tij. Seriali ndjek perpjekjet e Efes per hakmarrje dhe shpagim, si dhe nje dashuri te mohuar qe nga femijeria.

Lexo me shume...
loading...

Dielli i Dimrit Episodi ...

 • Dielli i Dimrit Episodi 60
 • Dielli i Dimrit Episodi 59
 • Dielli i Dimrit Episodi 58
 • Dielli i Dimrit Episodi 57
 • Dielli i Dimrit Episodi 56
 • Dielli i Dimrit Episodi 55
 • Dielli i Dimrit Episodi 54
 • Dielli i Dimrit Episodi 53
 • Dielli i Dimrit Episodi 52
 • Dielli i Dimrit Episodi 51
 • Dielli i Dimrit Episodi 50
 • Dielli i Dimrit Episodi 49
 • Dielli i Dimrit Episodi 48
 • Dielli i Dimrit Episodi 47
 • Dielli i Dimrit Episodi 46
 • Dielli i Dimrit Episodi 45
 • Dielli i Dimrit Episodi 44
 • Dielli i Dimrit Episodi 43
 • Dielli i Dimrit Episodi 42
 • Dielli i Dimrit Episodi 41
 • Dielli i Dimrit Episodi 40
 • Dielli i Dimrit Episodi 39
 • Dielli i Dimrit Episodi 38
 • Dielli i Dimrit Episodi 37
 • Dielli i Dimrit Episodi 36
 • Dielli i Dimrit Episodi 35
 • Dielli i Dimrit Episodi 34
 • Dielli i Dimrit Episodi 33
 • Dielli i Dimrit Episodi 32
 • Dielli i Dimrit Episodi 31
 • Dielli i Dimrit Episodi 30
 • Dielli i Dimrit Episodi 29
 • Dielli i Dimrit Episodi 28
 • Dielli i Dimrit Episodi 27
 • Dielli i Dimrit Episodi 26
 • Dielli i Dimrit Episodi 25
 • Dielli i Dimrit Episodi 24
 • Dielli i Dimrit Episodi 23
 • Dielli i Dimrit Episodi 22
 • Dielli i Dimrit Episodi 21
 • Dielli i Dimrit Episodi 20
 • Dielli i Dimrit Episodi 19
 • Dielli i Dimrit Episodi 18
 • Dielli i Dimrit Episodi 17
 • Dielli i Dimrit Episodi 16
 • Dielli i Dimrit Episodi 15
 • Dielli i Dimrit Episodi 14
 • Dielli i Dimrit Episodi 13
 • Dielli i Dimrit Episodi 12
 • Dielli i Dimrit Episodi 11
 • Dielli i Dimrit Episodi 10
 • Dielli i Dimrit Episodi 9
 • Dielli i Dimrit Episodi 8
 • Dielli i Dimrit Episodi 7
 • Dielli i Dimrit Episodi 6
 • Dielli i Dimrit Episodi 5
 • Dielli i Dimrit Episodi 4
 • Dielli i Dimrit Episodi 3
 • Dielli i Dimrit Episodi 2
 • Dielli i Dimrit Episodi 1