Shiko Enderr Luleshtrydhesh me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2015 - Sot
Perditesimi i fundit: 10.09.2016
Titulli Origjinal Cilek Kokusu

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Enderr Luleshtrydhesh me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Cilek Kokusu me titra shqip

Viti: 2015 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Demet Ozdemir , Yusuf Cim , Ekin Mert Daymaz , Gozde Kaya, Zejnep Tugce Bayat.

Pershkrim i shkurter: Asli eshte nje vajze e re dhe e bukur qe punon ne nje pasticeri dhe i adhuron embelsirat. Kur po shperndante nje embelsire me luleshtrydhe, ajo perfshihet ne nje aksident me makine qe i prish embelsiren. Ai qe po ngiste makinen ishte Buraku, nje donzhan i famshem qe vjen nga nje familje e pasur. Ata fillojne te zihen ne momentin qe perplasen me njeri-tjetrin.

Meqe Aslle nuk arriti dot ta dergonte emblesiren, ate e pushojne nga puna sapo kthehet ne pasticeri. Ajo deshperohet dhe nuk di si te gjeje nje pune tjeter. Ne ate moment shoqja e saj me e mire, Gonxheja, qe punonte ne te njejtin vend me te, pranon nje oferte pune nga nje hotel i madh ne Bodrum. Ajo kembengul qe Asli te shkoje me te qe te fitojne para nderkohe qe punojne atje ne nje periudhe fluksi veror. Diten tjeter pasi shkojne atje, zbulojne qe ai hotel eshte mbyllur. Nderkohe qe ishin te shqetesura se ku do te qendronin, gjejne nje hotel me 5 yje qe kerkonte te punesonte personel te ri. Ato aplikojne per pune atje. Nderkohe Asli nuk e di qe pronari i atij hoteli eshte Buraku, djali te cilin ajo nuk do ta takoje me kurre serish, por jetet e tyre do te perplasen perseri...

Lexo me shume...
loading...

Enderr Luleshtrydhesh Episodi ...

 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 69
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 68
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 67
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 66
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 65
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 64
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 63
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 62
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 61
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 60
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 59
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 58
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 57
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 56
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 55
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 54
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 53
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 52
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 51
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 50
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 49
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 48
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 47
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 46
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 45
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 44
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 43
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 42
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 41
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 40
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 39
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 38
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 37
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 36
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 35
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 34
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 33
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 32
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 31
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 30
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 29
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 28
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 27
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 26
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 25
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 24
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 23
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 22
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 21
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 20
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 19
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 18
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 17
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 16
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 15
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 14
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 13
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 12
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 11
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 10
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 9
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 8
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 7
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 6
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 5
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 4
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 3
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 2
 • Enderr Luleshtrydhesh Episodi 1