Shiko Fate te Kryqezuara me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/2
Viti i Prodhimit: 2015 - Sot
Perditesimi i fundit: 24.05.2017
Titulli Origjinal Paramparca

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Fate te Kryqezuara me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Paramparca me titra shqip

Viti: 2015 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Nurgül Yeşilçay , Erkan Petekkaya , Barış Falay , Ebru Özkan.

Pershkrim i shkurter:

Jetet e dy njerezve ngasfonde te ndryshme nderthuren nga nje aksident. Gylseren, nje vajze e re dhe e varfer, shtatzene, goditet nga nje makine. Makina ishte nisur per ne spital, pasi Dilara, nje grua e pasur ishte duke lindru. Gylserenin e cojne ne spital, aty ku lind dhe vajzen e saj. Foshnjet ngaterrohen dhe i jepen prinderve te gabuar.

Pas 15 vjetesh Gylsereni jeton me vajzen e saj, Hazallin, dhe perpiqet te beje me te miren per ta rritur ate pavaresisht kushteve. Nderkohe Dilara jeton me vajzen e saj, Xhansune dhe ka probleme me burrin e saj, Xhihanin. Nje akisdent i rilidh perseri fatet e tyre. Pasi Xhansuja ben aksident doktoret i thone qe ajo nuk eshte vajza biologjike e prinderve te saj pasi ADN-te nuk perputhen dhe ata kuptojne qe foshnjet jane ngaterruar ne lindje.

Lexo me shume...
loading...

Fate te Kryqezuara Episodi ...

 • Fate te Kryqezuara Episodi 80 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 79 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 79 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 79 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 79 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 78 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 78 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 78 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 78 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 77 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 77 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 77 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 77 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 76 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 76 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 76 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 76 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 75 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 75 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 75 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 75 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 74 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 74 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 74 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 74 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 73 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 73 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 73 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 73 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 72 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 72 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 72 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 72 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 71 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 71 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 71 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 71 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 70 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 70 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 70 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 70 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 69 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 69 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 69 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 69 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 68 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 68 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 68 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 68 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 67 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 67 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 67 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 67 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 66 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 66 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 66 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 66 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 65 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 65 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 65 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 65 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 64 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 64 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 64 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 64 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 63 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 63 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 63 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 63 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 62 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 62 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 62 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 62 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 61 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 61 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 61 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 61 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 60 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 60 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 60 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 60 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 59 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 59 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 59 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 59 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 58 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 58 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 58 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 58 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 57 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 57 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 57 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 57 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 56 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 56 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 56 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 56 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 55 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 55 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 55 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 55 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 54 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 54 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 54 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 54 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 53 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 53 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 53 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 53 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 52 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 52 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 52 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 52 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 51 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 51 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 51 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 51 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 50 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 50 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 50 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 50 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 49 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 49 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 49 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 49 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 48 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 48 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 48 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 48 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 47 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 47 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 47 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 47 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 46 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 46 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 46 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 46 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 45 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 45 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 45 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 45 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 44 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 44 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 44 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 44 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 43 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 43 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 43 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 43 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 42 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 42 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 42 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 42 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 41 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 41 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 41 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 41 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 40 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 40 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 40 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 40 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 39 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 39 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 39 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 39 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 38 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 38 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 38 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 38 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 37 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 37 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 37 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 37 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 36 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 36 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 36 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 36 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 35 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 35 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 35 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 35 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 34 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 34 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 34 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 34 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 33 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 33 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 33 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 33 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 32 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 32 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 32 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 32 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 31 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 31 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 31 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 31 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 30 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 30 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 30 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 30 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 29 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 29 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 29 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 29 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 28 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 28 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 28 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 28 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 27 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 27 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 27 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 27 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 26 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 26 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 26 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 26 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 25 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 25 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 25 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 25 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 24 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 24 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 24 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 24 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 23 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 23 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 23 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 23 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 22 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 22 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 22 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 22 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 21 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 21 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 21 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 21 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 20 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 20 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 20 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 20 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 19 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 19 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 19 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 19 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 18 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 18 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 18 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 18 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 17 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 17 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 17 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 17 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 16 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 16 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 16 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 16 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 15 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 15 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 15 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 15 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 14 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 14 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 14 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 14 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 13 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 13 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 13 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 13 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 12 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 12 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 12 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 12 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 11 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 11 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 11 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 11 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 10 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 10 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 10 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 10 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 9 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 9 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 9 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 9 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 8 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 8 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 8 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 8 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 7 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 7 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 7 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 7 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 6 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 6 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 6 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 6 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 5 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 5 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 5 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 5 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 4 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 4 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 4 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 4 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 3 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 3 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 3 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 3 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 2 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 2 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 2 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 2 - 1
 • Fate te Kryqezuara Episodi 1 - 4
 • Fate te Kryqezuara Episodi 1 - 3
 • Fate te Kryqezuara Episodi 1 - 2
 • Fate te Kryqezuara Episodi 1 - 1