Shiko Icerde me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - Sot
Perditesimi i fundit: 19.05.2017
Titulli Origjinal Icerde

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Icerde me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Icerde me titra shqip

Viti: 2016 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Cagatay Ulusoy , Aras Bulut Iynemli , Cetin Tekindor , Mustafa Ugurlu.

Pershkrim i shkurter: Kur vellai i Sarpit, Umuti zhduket dhe mendohet se ka vdekur, mamaja e tij kapet pas kujtimit te tij. Sarpi fajeson veten per humbjen e tij dhe eshte gjithe kohes i perndjekur nga kjo humbje. Pasi Sarpi diplomohet nga akademia policore, atij i caktohet detyra te infiltrohet ne nje sindikate mafjoze qe drejtohet nga Shefi i Mafjes: Xhelali. Ai beson se duket patur sukses ne misionin e tij do te gjej me ne fund paqe per mendjen dhe shpirtin. Kur perfshihet ne boten e Xhelalit, Sarpi marroset pas te preferuares se bosit, Melek. Ajo bashke me Mertin lypnin rrugeve dhe jane marr nga rruga nga Xhelali qe femije.

Sarpi zbulon se vellai i tij i humbur eshte gjalle, por nuk e di kush eshte dhe vendos ta gjej ate. Papritur vellezerit ribashkohen, pa ditur per njeri tjetrin, por jo si dy vellezer por si dy kundershtare ne ane te kunderta te ligjit. Do te arrij dashuria e dy vellezerve te kapercej ndryshimet e thella mes tyre dhe te sheroj zemrat e tyre te plagosura?

Lexo me shume...
loading...

Icerde Episodi ...

 • Icerde Episodi 34 - 4
 • Icerde Episodi 34 - 3
 • Icerde Episodi 34 - 2
 • Icerde Episodi 34 - 1
 • Icerde Episodi 33 - 4
 • Icerde Episodi 33 - 3
 • Icerde Episodi 33 - 2
 • Icerde Episodi 33 - 1
 • Icerde Episodi 32 - 4
 • Icerde Episodi 32 - 3
 • Icerde Episodi 32 - 2
 • Icerde Episodi 32 - 1
 • Icerde Episodi 31 - 4
 • Icerde Episodi 31 - 3
 • Icerde Episodi 31 - 2
 • Icerde Episodi 31 - 1
 • Icerde Episodi 30 - 4
 • Icerde Episodi 30 - 3
 • Icerde Episodi 30 - 2
 • Icerde Episodi 30 - 1
 • Icerde Episodi 29 - 4
 • Icerde Episodi 29 - 3
 • Icerde Episodi 29 - 2
 • Icerde Episodi 29 - 1
 • Icerde Episodi 28 - 4
 • Icerde Episodi 28 - 3
 • Icerde Episodi 28 - 2
 • Icerde Episodi 28 - 1
 • Icerde Episodi 27 - 4
 • Icerde Episodi 27 - 3
 • Icerde Episodi 27 - 2
 • Icerde Episodi 27 - 1
 • Icerde Episodi 26 - 4
 • Icerde Episodi 26 - 3
 • Icerde Episodi 26 - 2
 • Icerde Episodi 26 - 1
 • Icerde Episodi 25 - 4
 • Icerde Episodi 25 - 3
 • Icerde Episodi 25 - 2
 • Icerde Episodi 25 - 1
 • Icerde Episodi 24 - 4
 • Icerde Episodi 24 - 3
 • Icerde Episodi 24 - 2
 • Icerde Episodi 24 - 1
 • Icerde Episodi 23 - 4
 • Icerde Episodi 23 - 3
 • Icerde Episodi 23 - 2
 • Icerde Episodi 23 - 1
 • Icerde Episodi 22 - 4
 • Icerde Episodi 22 - 3
 • Icerde Episodi 22 - 2
 • Icerde Episodi 22 - 1
 • Icerde Episodi 21 - 4
 • Icerde Episodi 21 - 3
 • Icerde Episodi 21 - 2
 • Icerde Episodi 21 - 1
 • Icerde Episodi 20 - 4
 • Icerde Episodi 20 - 3
 • Icerde Episodi 20 - 2
 • Icerde Episodi 20 - 1
 • Icerde Episodi 19 - 4
 • Icerde Episodi 19 - 3
 • Icerde Episodi 19 - 2
 • Icerde Episodi 19 - 1
 • Icerde Episodi 18 - 4
 • Icerde Episodi 18 - 3
 • Icerde Episodi 18 - 2
 • Icerde Episodi 18 - 1
 • Icerde Episodi 17 - 4
 • Icerde Episodi 17 - 3
 • Icerde Episodi 17 - 2
 • Icerde Episodi 17 - 1
 • Icerde Episodi 16 - 4
 • Icerde Episodi 16 - 3
 • Icerde Episodi 16 - 2
 • Icerde Episodi 16 - 1
 • Icerde Episodi 15 - 4
 • Icerde Episodi 15 - 3
 • Icerde Episodi 15 - 2
 • Icerde Episodi 15 - 1
 • Icerde Episodi 14 - 4
 • Icerde Episodi 14 - 3
 • Icerde Episodi 14 - 2
 • Icerde Episodi 14 - 1
 • Icerde Episodi 13 - 4
 • Icerde Episodi 13 - 3
 • Icerde Episodi 13 - 2
 • Icerde Episodi 13 - 1
 • Icerde Episodi 12 - 4
 • Icerde Episodi 12 - 3
 • Icerde Episodi 12 - 2
 • Icerde Episodi 12 - 1
 • Icerde Episodi 11 - 4
 • Icerde Episodi 11 - 3
 • Icerde Episodi 11 - 2
 • Icerde Episodi 11 - 1
 • Icerde Episodi 10 - 4
 • Icerde Episodi 10 - 3
 • Icerde Episodi 10 - 2
 • Icerde Episodi 10 - 1
 • Icerde Episodi 9 - 4
 • Icerde Episodi 9 - 3
 • Icerde Episodi 9 - 2
 • Icerde Episodi 9 - 1
 • Icerde Episodi 8 - 4
 • Icerde Episodi 8 - 3
 • Icerde Episodi 8 - 2
 • Icerde Episodi 8 - 1
 • Icerde Episodi 7 - 4
 • Icerde Episodi 7 - 3
 • Icerde Episodi 7 - 2
 • Icerde Episodi 7 - 1
 • Icerde Episodi 6 - 4
 • Icerde Episodi 6 - 3
 • Icerde Episodi 6 - 2
 • Icerde Episodi 6 - 1
 • Icerde Episodi 5 - 4
 • Icerde Episodi 5 - 3
 • Icerde Episodi 5 - 2
 • Icerde Episodi 5 - 1
 • Icerde Episodi 4 - 4
 • Icerde Episodi 4 - 3
 • Icerde Episodi 4 - 2
 • Icerde Episodi 4 - 1
 • Icerde Episodi 3 - 4
 • Icerde Episodi 3 - 3
 • Icerde Episodi 3 - 2
 • Icerde Episodi 3 - 1
 • Icerde Episodi 2 - 4
 • Icerde Episodi 2 - 3
 • Icerde Episodi 2 - 2
 • Icerde Episodi 2 - 1
 • Icerde Episodi 1 - 4
 • Icerde Episodi 1 - 3
 • Icerde Episodi 1 - 2
 • Icerde Episodi 1 - 1