Shiko Kara Sevda me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2015 - Sot
Perditesimi i fundit: 24.05.2017
Titulli Origjinal Kara Sevda

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Kara Sevda me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Kara Sevda me titra shqip

Viti: 2015 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Zerrin Tekindor , Burak Sergen , Kürşat Alnıaçık , Melisa Aslı Pamuk.

Pershkrim i shkurter: Kemali eshte nje djale i varfer qe studion per inxhinieri minierash dhe kerkon te gjeje nje pune qe te mund te lehtesoje familjen e tij te varfer. Nderkohe Nihani nje vajze e pasur, qe ben leviz here pas here me autobuz per te nderruar ambient, takohet rastesisht me Kemalin. Ata dashurohen me shikim te pare dhe kalojne kohe te bukura bashke. Kur cdo gje dukej se po shkonte me se miri dhe Nihani kishte vendosur te hiqte dore nga gjithçka per tu larguar me Kemalin ne nje qytet tjeter ku ai do fillonte dhe pune, ndodh nje aksident i tmerrshem.

Emiri, nje djale i pasur dhe i dashuruar marrezisht pas Nihanit i ngre kurth vellait te saj, duke e bere te duket si vrases. Per te shpetuar vellane e saj te semure, Emiri i kerkon Nihanit te martohet me te. Ajo le Kemalin dhe pranon. Pas 5 vjetesh Kemali kthehet ne vendin e tij si nje menaxher i pasur. Jeta e tij do te kryqezohet perseri me Nihanin dhe do te zbuloje se ende ndien per te, por tani, Emiri eshte ne mes tyre. Shpejt mes tyre nis nje beteje personale me ne qender Nihanin.

Lexo me shume...
loading...

Kara Sevda Episodi ...

 • Kara Sevda Episodi 69 - 3
 • Kara Sevda Episodi 69 - 2
 • Kara Sevda Episodi 69 - 1
 • Kara Sevda Episodi 68 - 5
 • Kara Sevda Episodi 68 - 4
 • Kara Sevda Episodi 68 - 3
 • Kara Sevda Episodi 68 - 2
 • Kara Sevda Episodi 68 - 1
 • Kara Sevda Episodi 67 - 5
 • Kara Sevda Episodi 67 - 4
 • Kara Sevda Episodi 67 - 3
 • Kara Sevda Episodi 67 - 2
 • Kara Sevda Episodi 67 - 1
 • Kara Sevda Episodi 66 - 5
 • Kara Sevda Episodi 66 - 4
 • Kara Sevda Episodi 66 - 3
 • Kara Sevda Episodi 66 - 2
 • Kara Sevda Episodi 66 - 1
 • Kara Sevda Episodi 65 - 5
 • Kara Sevda Episodi 65 - 4
 • Kara Sevda Episodi 65 - 3
 • Kara Sevda Episodi 65 - 2
 • Kara Sevda Episodi 65 - 1
 • Kara Sevda Episodi 64 - 5
 • Kara Sevda Episodi 64 - 4
 • Kara Sevda Episodi 64 - 3
 • Kara Sevda Episodi 64 - 2
 • Kara Sevda Episodi 64 - 1
 • Kara Sevda Episodi 63 - 5
 • Kara Sevda Episodi 63 - 4
 • Kara Sevda Episodi 63 - 3
 • Kara Sevda Episodi 63 - 2
 • Kara Sevda Episodi 63 - 1
 • Kara Sevda Episodi 62 - 5
 • Kara Sevda Episodi 62 - 4
 • Kara Sevda Episodi 62 - 3
 • Kara Sevda Episodi 62 - 2
 • Kara Sevda Episodi 62 - 1
 • Kara Sevda Episodi 61 - 5
 • Kara Sevda Episodi 61 - 4
 • Kara Sevda Episodi 61 - 3
 • Kara Sevda Episodi 61 - 2
 • Kara Sevda Episodi 61 - 1
 • Kara Sevda Episodi 60 - 5
 • Kara Sevda Episodi 60 - 4
 • Kara Sevda Episodi 60 - 3
 • Kara Sevda Episodi 60 - 2
 • Kara Sevda Episodi 60 - 1
 • Kara Sevda Episodi 59 - 5
 • Kara Sevda Episodi 59 - 4
 • Kara Sevda Episodi 59 - 3
 • Kara Sevda Episodi 59 - 2
 • Kara Sevda Episodi 59 - 1
 • Kara Sevda Episodi 58 - 5
 • Kara Sevda Episodi 58 - 4
 • Kara Sevda Episodi 58 - 3
 • Kara Sevda Episodi 58 - 2
 • Kara Sevda Episodi 58 - 1
 • Kara Sevda Episodi 57 - 5
 • Kara Sevda Episodi 57 - 4
 • Kara Sevda Episodi 57 - 3
 • Kara Sevda Episodi 57 - 2
 • Kara Sevda Episodi 57 - 1
 • Kara Sevda Episodi 56 - 5
 • Kara Sevda Episodi 56 - 4
 • Kara Sevda Episodi 56 - 3
 • Kara Sevda Episodi 56 - 2
 • Kara Sevda Episodi 56 - 1
 • Kara Sevda Episodi 55 - 5
 • Kara Sevda Episodi 55 - 4
 • Kara Sevda Episodi 55 - 3
 • Kara Sevda Episodi 55 - 2
 • Kara Sevda Episodi 55 - 1
 • Kara Sevda Episodi 54 - 5
 • Kara Sevda Episodi 54 - 4
 • Kara Sevda Episodi 54 - 3
 • Kara Sevda Episodi 54 - 2
 • Kara Sevda Episodi 54 - 1
 • Kara Sevda Episodi 53 - 5
 • Kara Sevda Episodi 53 - 4
 • Kara Sevda Episodi 53 - 3
 • Kara Sevda Episodi 53 - 2
 • Kara Sevda Episodi 53 - 1
 • Kara Sevda Episodi 52 - 5
 • Kara Sevda Episodi 52 - 4
 • Kara Sevda Episodi 52 - 3
 • Kara Sevda Episodi 52 - 2
 • Kara Sevda Episodi 52 - 1
 • Kara Sevda Episodi 51 - 5
 • Kara Sevda Episodi 51 - 4
 • Kara Sevda Episodi 51 - 3
 • Kara Sevda Episodi 51 - 2
 • Kara Sevda Episodi 51 - 1
 • Kara Sevda Episodi 50 - 5
 • Kara Sevda Episodi 50 - 4
 • Kara Sevda Episodi 50 - 3
 • Kara Sevda Episodi 50 - 2
 • Kara Sevda Episodi 50 - 1
 • Kara Sevda Episodi 49 - 5
 • Kara Sevda Episodi 49 - 4
 • Kara Sevda Episodi 49 - 3
 • Kara Sevda Episodi 49 - 2
 • Kara Sevda Episodi 49 - 1
 • Kara Sevda Episodi 48 - 5
 • Kara Sevda Episodi 48 - 4
 • Kara Sevda Episodi 48 - 3
 • Kara Sevda Episodi 48 - 2
 • Kara Sevda Episodi 48 - 1
 • Kara Sevda Episodi 47 - 5
 • Kara Sevda Episodi 47 - 4
 • Kara Sevda Episodi 47 - 3
 • Kara Sevda Episodi 47 - 2
 • Kara Sevda Episodi 47 - 1
 • Kara Sevda Episodi 46 - 5
 • Kara Sevda Episodi 46 - 4
 • Kara Sevda Episodi 46 - 3
 • Kara Sevda Episodi 46 - 2
 • Kara Sevda Episodi 46 - 1
 • Kara Sevda Episodi 45 - 5
 • Kara Sevda Episodi 45 - 4
 • Kara Sevda Episodi 45 - 3
 • Kara Sevda Episodi 45 - 2
 • Kara Sevda Episodi 45 - 1
 • Kara Sevda Episodi 44 - 5
 • Kara Sevda Episodi 44 - 4
 • Kara Sevda Episodi 44 - 3
 • Kara Sevda Episodi 44 - 2
 • Kara Sevda Episodi 44 - 1
 • Kara Sevda Episodi 43 - 5
 • Kara Sevda Episodi 43 - 4
 • Kara Sevda Episodi 43 - 3
 • Kara Sevda Episodi 43 - 2
 • Kara Sevda Episodi 43 - 1
 • Kara Sevda Episodi 42 - 5
 • Kara Sevda Episodi 42 - 4
 • Kara Sevda Episodi 42 - 3
 • Kara Sevda Episodi 42 - 2
 • Kara Sevda Episodi 42 - 1
 • Kara Sevda Episodi 41 - 5
 • Kara Sevda Episodi 41 - 4
 • Kara Sevda Episodi 41 - 3
 • Kara Sevda Episodi 41 - 2
 • Kara Sevda Episodi 41 - 1
 • Kara Sevda Episodi 40 - 5
 • Kara Sevda Episodi 40 - 4
 • Kara Sevda Episodi 40 - 3
 • Kara Sevda Episodi 40 - 2
 • Kara Sevda Episodi 40 - 1
 • Kara Sevda Episodi 39 - 4
 • Kara Sevda Episodi 39 - 3
 • Kara Sevda Episodi 39 - 2
 • Kara Sevda Episodi 39 - 1
 • Kara Sevda Episodi 38 - 4
 • Kara Sevda Episodi 38 - 3
 • Kara Sevda Episodi 38 - 2
 • Kara Sevda Episodi 38 - 1
 • Kara Sevda Episodi 37 - 4
 • Kara Sevda Episodi 37 - 3
 • Kara Sevda Episodi 37 - 2
 • Kara Sevda Episodi 37 - 1
 • Kara Sevda Episodi 36 - 4
 • Kara Sevda Episodi 36 - 3
 • Kara Sevda Episodi 36 - 2
 • Kara Sevda Episodi 36 - 1
 • Kara Sevda Episodi 35 - 4
 • Kara Sevda Episodi 35 - 3
 • Kara Sevda Episodi 35 - 2
 • Kara Sevda Episodi 35 - 1
 • Kara Sevda Episodi 34 - 4
 • Kara Sevda Episodi 34 - 3
 • Kara Sevda Episodi 34 - 2
 • Kara Sevda Episodi 34 - 1
 • Kara Sevda Episodi 33 - 4
 • Kara Sevda Episodi 33 - 3
 • Kara Sevda Episodi 33 - 2
 • Kara Sevda Episodi 33 - 1
 • Kara Sevda Episodi 32 - 4
 • Kara Sevda Episodi 32 - 3
 • Kara Sevda Episodi 32 - 2
 • Kara Sevda Episodi 32 - 1
 • Kara Sevda Episodi 31 - 4
 • Kara Sevda Episodi 31 - 3
 • Kara Sevda Episodi 31 - 2
 • Kara Sevda Episodi 31 - 1
 • Kara Sevda Episodi 30 - 4
 • Kara Sevda Episodi 30 - 3
 • Kara Sevda Episodi 30 - 2
 • Kara Sevda Episodi 30 - 1
 • Kara Sevda Episodi 29 - 4
 • Kara Sevda Episodi 29 - 3
 • Kara Sevda Episodi 29 - 2
 • Kara Sevda Episodi 29 - 1
 • Kara Sevda Episodi 28 - 4
 • Kara Sevda Episodi 28 - 3
 • Kara Sevda Episodi 28 - 2
 • Kara Sevda Episodi 28 - 1
 • Kara Sevda Episodi 27 - 4
 • Kara Sevda Episodi 27 - 3
 • Kara Sevda Episodi 27 - 2
 • Kara Sevda Episodi 27 - 1
 • Kara Sevda Episodi 26 - 4
 • Kara Sevda Episodi 26 - 3
 • Kara Sevda Episodi 26 - 2
 • Kara Sevda Episodi 26 - 1
 • Kara Sevda Episodi 25 - 4
 • Kara Sevda Episodi 25 - 3
 • Kara Sevda Episodi 25 - 2
 • Kara Sevda Episodi 25 - 1
 • Kara Sevda Episodi 24 - 4
 • Kara Sevda Episodi 24 - 3
 • Kara Sevda Episodi 24 - 2
 • Kara Sevda Episodi 24 - 1
 • Kara Sevda Episodi 23 - 4
 • Kara Sevda Episodi 23 - 3
 • Kara Sevda Episodi 23 - 2
 • Kara Sevda Episodi 23 - 1
 • Kara Sevda Episodi 22 - 4
 • Kara Sevda Episodi 22 - 3
 • Kara Sevda Episodi 22 - 2
 • Kara Sevda Episodi 22 - 1
 • Kara Sevda Episodi 21 - 4
 • Kara Sevda Episodi 21 - 3
 • Kara Sevda Episodi 21 - 2
 • Kara Sevda Episodi 21 - 1
 • Kara Sevda Episodi 20 - 4
 • Kara Sevda Episodi 20 - 3
 • Kara Sevda Episodi 20 - 2
 • Kara Sevda Episodi 20 - 1
 • Kara Sevda Episodi 19 - 4
 • Kara Sevda Episodi 19 - 3
 • Kara Sevda Episodi 19 - 2
 • Kara Sevda Episodi 19 - 1
 • Kara Sevda Episodi 18 - 4
 • Kara Sevda Episodi 18 - 3
 • Kara Sevda Episodi 18 - 2
 • Kara Sevda Episodi 18 - 1
 • Kara Sevda Episodi 17 - 4
 • Kara Sevda Episodi 17 - 3
 • Kara Sevda Episodi 17 - 2
 • Kara Sevda Episodi 17 - 1
 • Kara Sevda Episodi 16 - 4
 • Kara Sevda Episodi 16 - 3
 • Kara Sevda Episodi 16 - 2
 • Kara Sevda Episodi 16 - 1
 • Kara Sevda Episodi 15 - 4
 • Kara Sevda Episodi 15 - 3
 • Kara Sevda Episodi 15 - 2
 • Kara Sevda Episodi 15 - 1
 • Kara Sevda Episodi 14 - 4
 • Kara Sevda Episodi 14 - 3
 • Kara Sevda Episodi 14 - 2
 • Kara Sevda Episodi 14 - 1
 • Kara Sevda Episodi 13 - 4
 • Kara Sevda Episodi 13 - 3
 • Kara Sevda Episodi 13 - 2
 • Kara Sevda Episodi 13 - 1
 • Kara Sevda Episodi 12 - 4
 • Kara Sevda Episodi 12 - 3
 • Kara Sevda Episodi 12 - 2
 • Kara Sevda Episodi 12 - 1
 • Kara Sevda Episodi 11 - 4
 • Kara Sevda Episodi 11 - 3
 • Kara Sevda Episodi 11 - 2
 • Kara Sevda Episodi 11 - 1
 • Kara Sevda Episodi 10 - 4
 • Kara Sevda Episodi 10 - 3
 • Kara Sevda Episodi 10 - 2
 • Kara Sevda Episodi 10 - 1
 • Kara Sevda Episodi 9 - 4
 • Kara Sevda Episodi 9 - 3
 • Kara Sevda Episodi 9 - 2
 • Kara Sevda Episodi 9 - 1
 • Kara Sevda Episodi 8 - 4
 • Kara Sevda Episodi 8 - 3
 • Kara Sevda Episodi 8 - 2
 • Kara Sevda Episodi 8 - 1
 • Kara Sevda Episodi 7 - 4
 • Kara Sevda Episodi 7 - 3
 • Kara Sevda Episodi 7 - 2
 • Kara Sevda Episodi 7 - 1
 • Kara Sevda Episodi 6 - 4
 • Kara Sevda Episodi 6 - 3
 • Kara Sevda Episodi 6 - 2
 • Kara Sevda Episodi 6 - 1
 • Kara Sevda Episodi 5 - 4
 • Kara Sevda Episodi 5 - 3
 • Kara Sevda Episodi 5 - 2
 • Kara Sevda Episodi 5 - 1
 • Kara Sevda Episodi 4 - 4
 • Kara Sevda Episodi 4 - 3
 • Kara Sevda Episodi 4 - 2
 • Kara Sevda Episodi 4 - 1
 • Kara Sevda Episodi 3 - 4
 • Kara Sevda Episodi 3 - 3
 • Kara Sevda Episodi 3 - 2
 • Kara Sevda Episodi 3 - 1
 • Kara Sevda Episodi 2 - 4
 • Kara Sevda Episodi 2 - 3
 • Kara Sevda Episodi 2 - 2
 • Kara Sevda Episodi 2 - 1
 • Kara Sevda Episodi 1 - 4
 • Kara Sevda Episodi 1 - 3
 • Kara Sevda Episodi 1 - 2
 • Kara Sevda Episodi 1 - 1