Shiko Karadayi me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/3
Viti i Prodhimit: 2012 - 2015
Perditesimi i fundit: 22.05.2017
Titulli Origjinal Karadayi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Karadayi me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Karadayi me titra shqip

Viti: 2012 - 2015

Advertisment / Reklame

Aktoret: Kenan Imirzalioglu , Berguzar Korel , Cetin Tekindor , Yurdaer Okur, Erkan Avci.

Pershkrim i shkurter: Historia zhvillohet gjate viteve 70’. Mahiri, nje djale i ri dhe i pasur, punon si kepucar dhe ka nje jete te shtreses se mesme. Ai jeton i lumtur me babane e tij Nazif Kara, mamane, 2 motrat dhe vellain. Diten e fejeses se tij me Ajten, jeta e tij kthehet permbys. Babai i tij akuzohet per nje vrasje. Ai akuzohet per vrasjen e nje gjykatesi dhe denohet me vdekje.

Mahiri qe nuk e beson kurre fajesine e babait te tij, perpiqet te zbuloje te verteten dhe fillon hetimet e tij rreth kesaj ceshtjeje. Aty ai njihet me Fehriden, nje vajze te pasur, qe eshte edhe prokurorja e rastit te babait te tij. Ai futet ne me shume detaje dhe per te fituar besueshmeri, nderron identitet dhe paraqitet si avokat me emrin Salih. Mahiri dhe Fehrideja bien ne dashuri me njeri-tjetrin, por Mahiri duke e ditur qe kjo eshte nje dashuri e pamundur perpiqet ta fshehe. ...

Lexo me shume...
loading...

Karadayi Episodi ...

 • Karadayi Episodi 215
 • Karadayi Episodi 214
 • Karadayi Episodi 213
 • Karadayi Episodi 212
 • Karadayi Episodi 211
 • Karadayi Episodi 210
 • Karadayi Episodi 209
 • Karadayi Episodi 208
 • Karadayi Episodi 207
 • Karadayi Episodi 206
 • Karadayi Episodi 205
 • Karadayi Episodi 204
 • Karadayi Episodi 203
 • Karadayi Episodi 202
 • Karadayi Episodi 201
 • Karadayi Episodi 200
 • Karadayi Episodi 199
 • Karadayi Episodi 198
 • Karadayi Episodi 197
 • Karadayi Episodi 196
 • Karadayi Episodi 195
 • Karadayi Episodi 194
 • Karadayi Episodi 193
 • Karadayi Episodi 192
 • Karadayi Episodi 191
 • Karadayi Episodi 190
 • Karadayi Episodi 189
 • Karadayi Episodi 188
 • Karadayi Episodi 187
 • Karadayi Episodi 186
 • Karadayi Episodi 185
 • Karadayi Episodi 184
 • Karadayi Episodi 183
 • Karadayi Episodi 182
 • Karadayi Episodi 181
 • Karadayi Episodi 180
 • Karadayi Episodi 179
 • Karadayi Episodi 178
 • Karadayi Episodi 177
 • Karadayi Episodi 176
 • Karadayi Episodi 175
 • Karadayi Episodi 174
 • Karadayi Episodi 173
 • Karadayi Episodi 172
 • Karadayi Episodi 171
 • Karadayi Episodi 170
 • Karadayi Episodi 169
 • Karadayi Episodi 168
 • Karadayi Episodi 167
 • Karadayi Episodi 166
 • Karadayi Episodi 165
 • Karadayi Episodi 164
 • Karadayi Episodi 163
 • Karadayi Episodi 162
 • Karadayi Episodi 161
 • Karadayi Episodi 160
 • Karadayi Episodi 159
 • Karadayi Episodi 158
 • Karadayi Episodi 157
 • Karadayi Episodi 156
 • Karadayi Episodi 155
 • Karadayi Episodi 154
 • Karadayi Episodi 153
 • Karadayi Episodi 152
 • Karadayi Episodi 151
 • Karadayi Episodi 150
 • Karadayi Episodi 149
 • Karadayi Episodi 148
 • Karadayi Episodi 147
 • Karadayi Episodi 146
 • Karadayi Episodi 145
 • Karadayi Episodi 144
 • Karadayi Episodi 143
 • Karadayi Episodi 142
 • Karadayi Episodi 141
 • Karadayi Episodi 140
 • Karadayi Episodi 139
 • Karadayi Episodi 138
 • Karadayi Episodi 137
 • Karadayi Episodi 136
 • Karadayi Episodi 135
 • Karadayi Episodi 134
 • Karadayi Episodi 133
 • Karadayi Episodi 132
 • Karadayi Episodi 131
 • Karadayi Episodi 130
 • Karadayi Episodi 129
 • Karadayi Episodi 128
 • Karadayi Episodi 127
 • Karadayi Episodi 126
 • Karadayi Episodi 125
 • Karadayi Episodi 124
 • Karadayi Episodi 123
 • Karadayi Episodi 122
 • Karadayi Episodi 121
 • Karadayi Episodi 120
 • Karadayi Episodi 119
 • Karadayi Episodi 118
 • Karadayi Episodi 117
 • Karadayi Episodi 116
 • Karadayi Episodi 115
 • Karadayi Episodi 114
 • Karadayi Episodi 113
 • Karadayi Episodi 112
 • Karadayi Episodi 111
 • Karadayi Episodi 110
 • Karadayi Episodi 109
 • Karadayi Episodi 108
 • Karadayi Episodi 107
 • Karadayi Episodi 106
 • Karadayi Episodi 105
 • Karadayi Episodi 104
 • Karadayi Episodi 103
 • Karadayi Episodi 102
 • Karadayi Episodi 101
 • Karadayi Episodi 100
 • Karadayi Episodi 99
 • Karadayi Episodi 98
 • Karadayi Episodi 97
 • Karadayi Episodi 96
 • Karadayi Episodi 95
 • Karadayi Episodi 94
 • Karadayi Episodi 93
 • Karadayi Episodi 92
 • Karadayi Episodi 91
 • Karadayi Episodi 90
 • Karadayi Episodi 89
 • Karadayi Episodi 88
 • Karadayi Episodi 87
 • Karadayi Episodi 86
 • Karadayi Episodi 85
 • Karadayi Episodi 84
 • Karadayi Episodi 83
 • Karadayi Episodi 82
 • Karadayi Episodi 81
 • Karadayi Episodi 80
 • Karadayi Episodi 79
 • Karadayi Episodi 78
 • Karadayi Episodi 77
 • Karadayi Episodi 76
 • Karadayi Episodi 75
 • Karadayi Episodi 74
 • Karadayi Episodi 73
 • Karadayi Episodi 72
 • Karadayi Episodi 71
 • Karadayi Episodi 70
 • Karadayi Episodi 69
 • Karadayi Episodi 68
 • Karadayi Episodi 67
 • Karadayi Episodi 66
 • Karadayi Episodi 65
 • Karadayi Episodi 64
 • Karadayi Episodi 63
 • Karadayi Episodi 62
 • Karadayi Episodi 61
 • Karadayi Episodi 60
 • Karadayi Episodi 59
 • Karadayi Episodi 58
 • Karadayi Episodi 57
 • Karadayi Episodi 56
 • Karadayi Episodi 55
 • Karadayi Episodi 54
 • Karadayi Episodi 53
 • Karadayi Episodi 52
 • Karadayi Episodi 51
 • Karadayi Episodi 50
 • Karadayi Episodi 49
 • Karadayi Episodi 48
 • Karadayi Episodi 47
 • Karadayi Episodi 46
 • Karadayi Episodi 45
 • Karadayi Episodi 44
 • Karadayi Episodi 43
 • Karadayi Episodi 42
 • Karadayi Episodi 41
 • Karadayi Episodi 40
 • Karadayi Episodi 39
 • Karadayi Episodi 38
 • Karadayi Episodi 37
 • Karadayi Episodi 36
 • Karadayi Episodi 35
 • Karadayi Episodi 34
 • Karadayi Episodi 33
 • Karadayi Episodi 32
 • Karadayi Episodi 31
 • Karadayi Episodi 30
 • Karadayi Episodi 29
 • Karadayi Episodi 28
 • Karadayi Episodi 27
 • Karadayi Episodi 27
 • Karadayi Episodi 26
 • Karadayi Episodi 25
 • Karadayi Episodi 24
 • Karadayi Episodi 23
 • Karadayi Episodi 22
 • Karadayi Episodi 21
 • Karadayi Episodi 20
 • Karadayi Episodi 19
 • Karadayi Episodi 18
 • Karadayi Episodi 17
 • Karadayi Episodi 16
 • Karadayi Episodi 15
 • Karadayi Episodi 14
 • Karadayi Episodi 13
 • Karadayi Episodi 12
 • Karadayi Episodi 11
 • Karadayi Episodi 10
 • Karadayi Episodi 9
 • Karadayi Episodi 8
 • Karadayi Episodi 7
 • Karadayi Episodi 6
 • Karadayi Episodi 5
 • Karadayi Episodi 4
 • Karadayi Episodi 3
 • Karadayi Episodi 2
 • Karadayi Episodi 1