Shiko Kenga e Jetes me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - Sot
Perditesimi i fundit: 18.02.2017
Titulli Origjinal Hajat Sarkisi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Kenga e Jetes me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Hajat Sarkisi me titra shqip

Viti: 2016 - sot

Advertisment / Reklame

Aktoret: Burcu Biricik , Birkan Sokullu , Tayanc Ozkaya , Ahmet Mumtaz , Seray Gozles.

Pershkrim i shkurter:

Bajrami, kthehet ne vendlindjen e tij per tu pajtuar me mikun e tij te ngushte, Salih. Ata bien dakort te martojne femijet e tyre Melek dhe Kerim kur atyre t'ju vije mosha e marteses. Vite me vone, Kerimi diplomohet per master ne shkeca mjedisore. Edhe pse do te jetoj ne Gjermani dhe te punoj si instruktor ne universitet, ai s'mund ta bind babane. Kerimit nuk i ngelet gje tjeter vecse te kthehet ne Stamboll sepse babai i tij do te mbaj premtimin qe i ka bere mikut te tij te ngushte. Kerimi vendos te martohet me Melekun dhe shkon ne vendlindje per te kerkuar doren e Melekut.

Nderkohe, motra e vogel e Melekut, Hylia, nje vajze pasionante ka dashur te martohet me Kerimin qe kur ka qene femije. Ajo do te beje te pamunduren per te qene me personin qe do. Me mberritjen e Kerimit, Hylia, ben nje plan per te c'nderuar motren e saj. Keshtu Kerimi e thyen fjalen dhe fejohet me Hylian ne vend te Melekut. Kerimi dhe Hylia martohen. Pas martese Kerimi shkon ne Gjermani dhe e le Hylian pas, per te vazhduar jeten e tij atje. Ai ben nje martese te rreme per babain e tij, por ne fakt nuk do te kete nje martese te vertete me nje femer te cilen nuk e dashuron. Por Hylia, nuk e pranon ate qe i ofrohet dhe shkon ne Gjermani per ta kthyer permbys jeten e Kerimit.

Ne kete histori do te shohim nje vajze qe do te bej gjithcka per te arritur qellimin e saj. A do te arrije Hylia te kete nje martese te vertete me Kerimin? C'do te bej Kerimi kur te marr vesh cdo ligesi qe ka bere Hylia?

Lexo me shume...
loading...

Kenga e Jetes Episodi ...

 • Kenga e Jetes Episodi 26 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 26 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 26 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 26 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 25 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 25 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 25 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 25 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 24 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 24 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 24 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 24 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 23 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 23 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 23 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 23 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 22 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 22 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 22 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 22 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 21 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 21 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 21 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 21 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 20 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 20 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 20 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 20 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 19 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 19 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 19 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 19 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 18 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 18 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 18 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 18 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 17 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 17 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 17 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 17 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 16 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 16 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 16 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 16 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 15 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 15 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 15 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 15 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 14 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 14 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 14 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 14 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 13 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 13 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 13 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 13 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 12 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 12 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 12 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 12 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 11 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 11 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 11 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 11 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 10 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 10 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 10 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 10 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 9 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 9 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 9 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 9 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 8 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 8 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 8 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 8 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 7 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 7 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 7 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 7 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 6 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 6 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 6 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 6 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 5 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 5 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 5 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 5 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 4 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 4 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 4 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 4 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 3 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 3 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 3 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 3 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 2 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 2 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 2 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 2 - 1
 • Kenga e Jetes Episodi 1 - 4
 • Kenga e Jetes Episodi 1 - 3
 • Kenga e Jetes Episodi 1 - 2
 • Kenga e Jetes Episodi 1 - 1