Shiko Kenga e Pambaruar me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2010 - 2011
Perditesimi i fundit: 24.12.2016
Titulli Origjinal Bitmeyen Sarki

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Kenga e Pambaruar me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Bitmeyen Sarki me titra shqip

Viti: 2010 - 2011

Advertisment / Reklame

Aktoret: Bulent Inal , Berguzar Korel , Betul Cobanoglu , Serhat Teoman.

Pershkrim i shkurter:

Feraje nuk beson te ditet e bukura, njerezit dhe mrekullite. Qellimi i saj eshte te gjeje djalin e saj, qe ia kane marre me force 8 vjet me pare. Megjithese punon si kengetare ne nje klub nate, ajo vazhdon te jete e pafajshme. Ajo eshte e bukur, e re dhe nje vajze e ndershme ne nje bote te veshtire dhe te erret. Nje dite, per te shpetuar vendin e saj te punes, pranon ftesen per darke ne nje jaht luksoz te nje biznesmeni te fuqishem. Darka nuk shkon sipas planit dhe Feraje hidhet ne det.

Ajo shpetohet nga Jamani. Ky aksident qe eshte fillimi i shpreses per nje dashuri te madhe, ndryshon jeten e Jamanit dhe te Ferajes. Ne kete histori dashurie do te shihni dashurine e veshtire mes Jamanit dhe Ferajes, qe jane bere per njeri-tjetrin, por qe vijne nga dy bote te ndryshme. Si do te reagoje Jamani kur te marre vesh qe Feraje eshte kengetare ne nje klub nate? Do t'i rezistoj dashuria e Jamanit dhe Ferajes sekretit te se shkuares se saj? Do ta gjeje Feraje djalin e saj?

Lexo me shume...
loading...

Kenga e Pambaruar Episodi ...

 • Kenga e Pambaruar Episodi 64
 • Kenga e Pambaruar Episodi 63
 • Kenga e Pambaruar Episodi 62
 • Kenga e Pambaruar Episodi 61
 • Kenga e Pambaruar Episodi 60
 • Kenga e Pambaruar Episodi 59
 • Kenga e Pambaruar Episodi 58
 • Kenga e Pambaruar Episodi 57
 • Kenga e Pambaruar Episodi 56
 • Kenga e Pambaruar Episodi 55
 • Kenga e Pambaruar Episodi 54
 • Kenga e Pambaruar Episodi 53
 • Kenga e Pambaruar Episodi 52
 • Kenga e Pambaruar Episodi 51
 • Kenga e Pambaruar Episodi 50
 • Kenga e Pambaruar Episodi 49
 • Kenga e Pambaruar Episodi 48
 • Kenga e Pambaruar Episodi 47
 • Kenga e Pambaruar Episodi 46
 • Kenga e Pambaruar Episodi 45
 • Kenga e Pambaruar Episodi 44
 • Kenga e Pambaruar Episodi 43
 • Kenga e Pambaruar Episodi 42
 • Kenga e Pambaruar Episodi 41
 • Kenga e Pambaruar Episodi 40
 • Kenga e Pambaruar Episodi 39
 • Kenga e Pambaruar Episodi 38
 • Kenga e Pambaruar Episodi 37
 • Kenga e Pambaruar Episodi 36
 • Kenga e Pambaruar Episodi 35
 • Kenga e Pambaruar Episodi 34
 • Kenga e Pambaruar Episodi 33
 • Kenga e Pambaruar Episodi 32
 • Kenga e Pambaruar Episodi 31
 • Kenga e Pambaruar Episodi 30
 • Kenga e Pambaruar Episodi 29
 • Kenga e Pambaruar Episodi 28
 • Kenga e Pambaruar Episodi 27
 • Kenga e Pambaruar Episodi 26
 • Kenga e Pambaruar Episodi 25
 • Kenga e Pambaruar Episodi 24
 • Kenga e Pambaruar Episodi 23
 • Kenga e Pambaruar Episodi 22
 • Kenga e Pambaruar Episodi 21
 • Kenga e Pambaruar Episodi 20
 • Kenga e Pambaruar Episodi 19
 • Kenga e Pambaruar Episodi 18
 • Kenga e Pambaruar Episodi 17
 • Kenga e Pambaruar Episodi 16
 • Kenga e Pambaruar Episodi 15
 • Kenga e Pambaruar Episodi 14
 • Kenga e Pambaruar Episodi 13
 • Kenga e Pambaruar Episodi 12
 • Kenga e Pambaruar Episodi 11
 • Kenga e Pambaruar Episodi 10
 • Kenga e Pambaruar Episodi 9
 • Kenga e Pambaruar Episodi 8
 • Kenga e Pambaruar Episodi 7
 • Kenga e Pambaruar Episodi 6
 • Kenga e Pambaruar Episodi 5
 • Kenga e Pambaruar Episodi 4
 • Kenga e Pambaruar Episodi 3
 • Kenga e Pambaruar Episodi 2
 • Kenga e Pambaruar Episodi 1