Shiko Mbreteresha e Nates me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2016 - 2016
Perditesimi i fundit: 02.12.2016
Titulli Origjinal Gecenin Kralicesi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Mbreteresha e Nates me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Gecenin Kralicesi me titra shqip

Viti: 2016 - 2016

Advertisment / Reklame

Aktoret: Meryem Uzerli , Murat Yildirim , Ugur Polat , Funda Eryigit, Deniz Celiloglu.

Pershkrim i shkurter: Selin eshte vajza e parfumeve qe bie ne dashuri me turistin turk, Kartall. Nje dashuri e çmendur dhe dite pasionante ne çift me nje premtim qe nuk mbahet. Nje martese e fshehte dhe nje femije qe vjen ne jete. A do te takohen me Kartall dhe Selin pas ndarjes? A do ti bashkoje serish fati te dy? A do te jete aq e forte dashuria e tyre sa ata te ribashkohen?

Lexo me shume...
loading...

Mbreteresha e Nates Episodi ...

 • Mbreteresha e Nates Episodi 47
 • Mbreteresha e Nates Episodi 46
 • Mbreteresha e Nates Episodi 45
 • Mbreteresha e Nates Episodi 44
 • Mbreteresha e Nates Episodi 43
 • Mbreteresha e Nates Episodi 42
 • Mbreteresha e Nates Episodi 41
 • Mbreteresha e Nates Episodi 40
 • Mbreteresha e Nates Episodi 39
 • Mbreteresha e Nates Episodi 38
 • Mbreteresha e Nates Episodi 37
 • Mbreteresha e Nates Episodi 36
 • Mbreteresha e Nates Episodi 35
 • Mbreteresha e Nates Episodi 34
 • Mbreteresha e Nates Episodi 33
 • Mbreteresha e Nates Episodi 32
 • Mbreteresha e Nates Episodi 31
 • Mbreteresha e Nates Episodi 30
 • Mbreteresha e Nates Episodi 29
 • Mbreteresha e Nates Episodi 28
 • Mbreteresha e Nates Episodi 27
 • Mbreteresha e Nates Episodi 26
 • Mbreteresha e Nates Episodi 25
 • Mbreteresha e Nates Episodi 24
 • Mbreteresha e Nates Episodi 23
 • Mbreteresha e Nates Episodi 22
 • Mbreteresha e Nates Episodi 21
 • Mbreteresha e Nates Episodi 20
 • Mbreteresha e Nates Episodi 19
 • Mbreteresha e Nates Episodi 18
 • Mbreteresha e Nates Episodi 17
 • Mbreteresha e Nates Episodi 16
 • Mbreteresha e Nates Episodi 15
 • Mbreteresha e Nates Episodi 14
 • Mbreteresha e Nates Episodi 13
 • Mbreteresha e Nates Episodi 12
 • Mbreteresha e Nates Episodi 11
 • Mbreteresha e Nates Episodi 10
 • Mbreteresha e Nates Episodi 9
 • Mbreteresha e Nates Episodi 8
 • Mbreteresha e Nates Episodi 7
 • Mbreteresha e Nates Episodi 6
 • Mbreteresha e Nates Episodi 5
 • Mbreteresha e Nates Episodi 4
 • Mbreteresha e Nates Episodi 3
 • Mbreteresha e Nates Episodi 2
 • Mbreteresha e Nates Episodi 1