Shiko Medcezir me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 2/2
Viti i Prodhimit: 2013 - 2015
Perditesimi i fundit: 28.09.2016
Titulli Origjinal Medcezir

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Medcezir me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Medcezir me titra shqip

Viti: 2013 - 2015

Advertisment / Reklame

Regjizor: Ece Yörenç

Aktoret: Çagatay Ulusoy , Serenay Sarikaya , Bariş Falay , Mine Tugay , Taner Ölmez , Hazar Ergüçlü

Pershkrim i shkurter:

Jaman qe jeton ne nje lagje te varfer te Stambollit, te quajtur Tozludere, arrestohet dhe futet ne burg pasi vellai i tij vjedh nje makine. Ai njihet me nje avokat te pasur, Selim Serez, qe e sheh qe Jamani eshte i pafajshem dhe kerkon ta ndihmoje. Ai i ofron nje pune ne shtepine e tij dhe nese i pelqen te qendroj aty. Jamani pranon dhe duke mbajtur mbi shpine te shkuaren, hyn ne nje ambient te ri qe do te jete me i veshtire se ai qe kishte ne Tozludere.

Vleresime:

 • Seriali me i mire drame 2013
 • Aktori me i mire 2013 (Çagatay Ulusoy)
 • Aktorja me e mire 2013 (Serenay Sarikaya)

Lexo me shume...
loading...

Medcezir Episodi ...

 • Medcezir Episodi 77 - 4
 • Medcezir Episodi 77 - 3
 • Medcezir Episodi 77 - 2
 • Medcezir Episodi 77 - 1
 • Medcezir Episodi 76 - 4
 • Medcezir Episodi 76 - 3
 • Medcezir Episodi 76 - 2
 • Medcezir Episodi 76 - 1
 • Medcezir Episodi 75 - 4
 • Medcezir Episodi 75 - 3
 • Medcezir Episodi 75 - 2
 • Medcezir Episodi 75 - 1
 • Medcezir Episodi 74 - 4
 • Medcezir Episodi 74 - 3
 • Medcezir Episodi 74 - 2
 • Medcezir Episodi 74 - 1
 • Medcezir Episodi 73 - 4
 • Medcezir Episodi 73 - 3
 • Medcezir Episodi 73 - 2
 • Medcezir Episodi 73 - 1
 • Medcezir Episodi 72 - 4
 • Medcezir Episodi 72 - 3
 • Medcezir Episodi 72 - 2
 • Medcezir Episodi 72 - 1
 • Medcezir Episodi 71 - 4
 • Medcezir Episodi 71 - 3
 • Medcezir Episodi 71 - 2
 • Medcezir Episodi 71 - 1
 • Medcezir Episodi 70 - 4
 • Medcezir Episodi 70 - 3
 • Medcezir Episodi 70 - 2
 • Medcezir Episodi 70 - 1
 • Medcezir Episodi 69 - 4
 • Medcezir Episodi 69 - 3
 • Medcezir Episodi 69 - 2
 • Medcezir Episodi 69 - 1
 • Medcezir Episodi 68 - 4
 • Medcezir Episodi 68 - 3
 • Medcezir Episodi 68 - 2
 • Medcezir Episodi 68 - 1
 • Medcezir Episodi 67 - 4
 • Medcezir Episodi 67 - 3
 • Medcezir Episodi 67 - 2
 • Medcezir Episodi 67 - 1
 • Medcezir Episodi 66 - 4
 • Medcezir Episodi 66 - 3
 • Medcezir Episodi 66 - 2
 • Medcezir Episodi 66 - 1
 • Medcezir Episodi 65 - 4
 • Medcezir Episodi 65 - 3
 • Medcezir Episodi 65 - 2
 • Medcezir Episodi 65 - 1
 • Medcezir Episodi 64 - 4
 • Medcezir Episodi 64 - 3
 • Medcezir Episodi 64 - 2
 • Medcezir Episodi 64 - 1
 • Medcezir Episodi 63 - 4
 • Medcezir Episodi 63 - 3
 • Medcezir Episodi 63 - 2
 • Medcezir Episodi 63 - 1
 • Medcezir Episodi 62 - 4
 • Medcezir Episodi 62 - 3
 • Medcezir Episodi 62 - 2
 • Medcezir Episodi 62 - 1
 • Medcezir Episodi 61 - 4
 • Medcezir Episodi 61 - 3
 • Medcezir Episodi 61 - 2
 • Medcezir Episodi 61 - 1
 • Medcezir Episodi 60 - 4
 • Medcezir Episodi 60 - 3
 • Medcezir Episodi 60 - 2
 • Medcezir Episodi 60 - 1
 • Medcezir Episodi 59 - 4
 • Medcezir Episodi 59 - 3
 • Medcezir Episodi 59 - 2
 • Medcezir Episodi 59 - 1
 • Medcezir Episodi 58 - 4
 • Medcezir Episodi 58 - 3
 • Medcezir Episodi 58 - 2
 • Medcezir Episodi 58 - 1
 • Medcezir Episodi 57 - 4
 • Medcezir Episodi 57 - 3
 • Medcezir Episodi 57 - 2
 • Medcezir Episodi 57 - 1
 • Medcezir Episodi 56 - 4
 • Medcezir Episodi 56 - 3
 • Medcezir Episodi 56 - 2
 • Medcezir Episodi 56 - 1
 • Medcezir Episodi 55 - 4
 • Medcezir Episodi 55 - 3
 • Medcezir Episodi 55 - 2
 • Medcezir Episodi 55 - 1
 • Medcezir Episodi 54 - 4
 • Medcezir Episodi 54 - 3
 • Medcezir Episodi 54 - 2
 • Medcezir Episodi 54 - 1
 • Medcezir Episodi 53 - 4
 • Medcezir Episodi 53 - 3
 • Medcezir Episodi 53 - 2
 • Medcezir Episodi 53 - 1
 • Medcezir Episodi 52 - 4
 • Medcezir Episodi 52 - 3
 • Medcezir Episodi 52 - 2
 • Medcezir Episodi 52 - 1
 • Medcezir Episodi 51 - 4
 • Medcezir Episodi 51 - 3
 • Medcezir Episodi 51 - 2
 • Medcezir Episodi 51 - 1
 • Medcezir Episodi 50 - 4
 • Medcezir Episodi 50 - 3
 • Medcezir Episodi 50 - 2
 • Medcezir Episodi 50 - 1
 • Medcezir Episodi 49 - 4
 • Medcezir Episodi 49 - 3
 • Medcezir Episodi 49 - 2
 • Medcezir Episodi 49 - 1
 • Medcezir Episodi 48 - 4
 • Medcezir Episodi 48 - 3
 • Medcezir Episodi 48 - 2
 • Medcezir Episodi 48 - 1
 • Medcezir Episodi 47 - 4
 • Medcezir Episodi 47 - 3
 • Medcezir Episodi 47 - 2
 • Medcezir Episodi 47 - 1
 • Medcezir Episodi 46 - 4
 • Medcezir Episodi 46 - 3
 • Medcezir Episodi 46 - 2
 • Medcezir Episodi 46 - 1
 • Medcezir Episodi 45 - 4
 • Medcezir Episodi 45 - 3
 • Medcezir Episodi 45 - 2
 • Medcezir Episodi 45 - 1
 • Medcezir Episodi 44 - 4
 • Medcezir Episodi 44 - 3
 • Medcezir Episodi 44 - 2
 • Medcezir Episodi 44 - 1
 • Medcezir Episodi 43 - 4
 • Medcezir Episodi 43 - 3
 • Medcezir Episodi 43 - 2
 • Medcezir Episodi 43 - 1
 • Medcezir Episodi 42 - 4
 • Medcezir Episodi 42 - 3
 • Medcezir Episodi 42 - 2
 • Medcezir Episodi 42 - 1
 • Medcezir Episodi 41 - 4
 • Medcezir Episodi 41 - 3
 • Medcezir Episodi 41 - 2
 • Medcezir Episodi 41 - 1
 • Medcezir Episodi 40 - 4
 • Medcezir Episodi 40 - 3
 • Medcezir Episodi 40 - 2
 • Medcezir Episodi 40 - 1
 • Medcezir Episodi 39 - 4
 • Medcezir Episodi 39 - 3
 • Medcezir Episodi 39 - 2
 • Medcezir Episodi 39 - 1
 • Medcezir Episodi 38 - 4
 • Medcezir Episodi 38 - 3
 • Medcezir Episodi 38 - 2
 • Medcezir Episodi 38 - 1
 • Medcezir Episodi 37 - 4
 • Medcezir Episodi 37 - 3
 • Medcezir Episodi 37 - 2
 • Medcezir Episodi 37 - 1
 • Medcezir Episodi 36 - 4
 • Medcezir Episodi 36 - 3
 • Medcezir Episodi 36 - 2
 • Medcezir Episodi 36 - 1
 • Medcezir Episodi 35 - 4
 • Medcezir Episodi 35 - 3
 • Medcezir Episodi 35 - 2
 • Medcezir Episodi 35 - 1
 • Medcezir Episodi 34 - 4
 • Medcezir Episodi 34 - 3
 • Medcezir Episodi 34 - 2
 • Medcezir Episodi 34 - 1
 • Medcezir Episodi 33 - 4
 • Medcezir Episodi 33 - 3
 • Medcezir Episodi 33 - 2
 • Medcezir Episodi 33 - 1
 • Medcezir Episodi 32 - 4
 • Medcezir Episodi 32 - 3
 • Medcezir Episodi 32 - 2
 • Medcezir Episodi 32 - 1
 • Medcezir Episodi 31 - 4
 • Medcezir Episodi 31 - 3
 • Medcezir Episodi 31 - 2
 • Medcezir Episodi 31 - 1
 • Medcezir Episodi 30 - 4
 • Medcezir Episodi 30 - 3
 • Medcezir Episodi 30 - 2
 • Medcezir Episodi 30 - 1
 • Medcezir Episodi 29 - 4
 • Medcezir Episodi 29 - 3
 • Medcezir Episodi 29 - 2
 • Medcezir Episodi 29 - 1
 • Medcezir Episodi 28 - 4
 • Medcezir Episodi 28 - 3
 • Medcezir Episodi 28 - 2
 • Medcezir Episodi 28 - 1
 • Medcezir Episodi 27 - 4
 • Medcezir Episodi 27 - 3
 • Medcezir Episodi 27 - 2
 • Medcezir Episodi 27 - 1
 • Medcezir Episodi 26 - 4
 • Medcezir Episodi 26 - 3
 • Medcezir Episodi 26 - 2
 • Medcezir Episodi 26 - 1
 • Medcezir Episodi 25 - 4
 • Medcezir Episodi 25 - 3
 • Medcezir Episodi 25 - 2
 • Medcezir Episodi 25 - 1
 • Medcezir Episodi 24 - 4
 • Medcezir Episodi 24 - 3
 • Medcezir Episodi 24 - 2
 • Medcezir Episodi 24 - 1
 • Medcezir Episodi 23 - 4
 • Medcezir Episodi 23 - 3
 • Medcezir Episodi 23 - 2
 • Medcezir Episodi 23 - 1
 • Medcezir Episodi 22 - 4
 • Medcezir Episodi 22 - 3
 • Medcezir Episodi 22 - 2
 • Medcezir Episodi 22 - 1
 • Medcezir Episodi 21 - 4
 • Medcezir Episodi 21 - 3
 • Medcezir Episodi 21 - 2
 • Medcezir Episodi 21 - 1
 • Medcezir Episodi 20 - 4
 • Medcezir Episodi 20 - 3
 • Medcezir Episodi 20 - 2
 • Medcezir Episodi 20 - 1
 • Medcezir Episodi 19 - 4
 • Medcezir Episodi 19 - 3
 • Medcezir Episodi 19 - 2
 • Medcezir Episodi 19 - 1
 • Medcezir Episodi 18 - 4
 • Medcezir Episodi 18 - 3
 • Medcezir Episodi 18 - 2
 • Medcezir Episodi 18 - 1
 • Medcezir Episodi 17 - 4
 • Medcezir Episodi 17 - 3
 • Medcezir Episodi 17 - 2
 • Medcezir Episodi 17 - 1
 • Medcezir Episodi 16 - 4
 • Medcezir Episodi 16 - 3
 • Medcezir Episodi 16 - 2
 • Medcezir Episodi 16 - 1
 • Medcezir Episodi 15 - 4
 • Medcezir Episodi 15 - 3
 • Medcezir Episodi 15 - 2
 • Medcezir Episodi 15 - 1
 • Medcezir Episodi 14 - 4
 • Medcezir Episodi 14 - 3
 • Medcezir Episodi 14 - 2
 • Medcezir Episodi 14 - 1
 • Medcezir Episodi 13 - 4
 • Medcezir Episodi 13 - 3
 • Medcezir Episodi 13 - 2
 • Medcezir Episodi 13 - 1
 • Medcezir Episodi 12 - 4
 • Medcezir Episodi 12 - 3
 • Medcezir Episodi 12 - 2
 • Medcezir Episodi 12 - 1
 • Medcezir Episodi 11 - 4
 • Medcezir Episodi 11 - 3
 • Medcezir Episodi 11 - 2
 • Medcezir Episodi 11 - 1
 • Medcezir Episodi 10 - 4
 • Medcezir Episodi 10 - 3
 • Medcezir Episodi 10 - 2
 • Medcezir Episodi 10 - 1
 • Medcezir Episodi 9 - 4
 • Medcezir Episodi 9 - 3
 • Medcezir Episodi 9 - 2
 • Medcezir Episodi 9 - 1
 • Medcezir Episodi 8 - 4
 • Medcezir Episodi 8 - 3
 • Medcezir Episodi 8 - 2
 • Medcezir Episodi 8 - 1
 • Medcezir Episodi 7 - 4
 • Medcezir Episodi 7 - 3
 • Medcezir Episodi 7 - 2
 • Medcezir Episodi 7 - 1
 • Medcezir Episodi 6 - 4
 • Medcezir Episodi 6 - 3
 • Medcezir Episodi 6 - 2
 • Medcezir Episodi 6 - 1
 • Medcezir Episodi 5 - 4
 • Medcezir Episodi 5 - 3
 • Medcezir Episodi 5 - 2
 • Medcezir Episodi 5 - 1
 • Medcezir Episodi 4 - 4
 • Medcezir Episodi 4 - 3
 • Medcezir Episodi 4 - 2
 • Medcezir Episodi 4 - 1
 • Medcezir Episodi 3 - 4
 • Medcezir Episodi 3 - 3
 • Medcezir Episodi 3 - 2
 • Medcezir Episodi 3 - 1
 • Medcezir Episodi 2 - 4
 • Medcezir Episodi 2 - 3
 • Medcezir Episodi 2 - 2
 • Medcezir Episodi 2 - 1
 • Medcezir Episodi 1 - 4
 • Medcezir Episodi 1 - 3
 • Medcezir Episodi 1 - 2
 • Medcezir Episodi 1 - 1