Shiko Mes dy Dashurish me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/2
Viti i Prodhimit: 2014 - 2015
Perditesimi i fundit: 24.05.2017
Titulli Origjinal Fatih Harbiye

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Mes dy Dashurish me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Fatih Harbiye me titra shqip

Viti: 2014 - 2015

Advertisment / Reklame

Aktoret: Neslihan Atagul , Kadir Dogulu , Yunus Emre Yildirimer , Dilara Oztunç.

Pershkrim i shkurter:

Neriman eshte nje vajze e e re qe jeton me te atin dhe hallen e saj ne rrethin Fatih ne Stamboll. Ajo eshte rritur me vlera konservatore. Nuk del kurre pa lejen e te atit dhe halles, nuk vesh roba moderne dhe nuk kundershton kurre me te rriturit. Ne kete jete konservatore Neriman i shpreh gjithe ndjenjat e saj ne pikturat e saj.

Perveçse pikturon ajo kalon shumicen e kohes me shokun e saj te femijerise Shinasin. Ne kete jete te zakonshme Neriman do diçka ndryshe. Ne kete histori do te shihni konfliktet e pesuara nga nje vajze e re mes ideve Lindore dhe Perendimore, ku Fatih perfaqeson zonen lindore me vlera tradicionale dhe konservative kurse Farbyie zonen perendimore me nje jete moderne.

Lexo me shume...
loading...

Mes dy Dashurish Episodi ...

 • Mes dy Dashurish Episodi 125
 • Mes dy Dashurish Episodi 124
 • Mes dy Dashurish Episodi 123
 • Mes dy Dashurish Episodi 122
 • Mes dy Dashurish Episodi 121
 • Mes dy Dashurish Episodi 120
 • Mes dy Dashurish Episodi 119
 • Mes dy Dashurish Episodi 118
 • Mes dy Dashurish Episodi 117
 • Mes dy Dashurish Episodi 116
 • Mes dy Dashurish Episodi 115
 • Mes dy Dashurish Episodi 114
 • Mes dy Dashurish Episodi 113
 • Mes dy Dashurish Episodi 112
 • Mes dy Dashurish Episodi 111
 • Mes dy Dashurish Episodi 110
 • Mes dy Dashurish Episodi 109
 • Mes dy Dashurish Episodi 108
 • Mes dy Dashurish Episodi 107
 • Mes dy Dashurish Episodi 106
 • Mes dy Dashurish Episodi 105
 • Mes dy Dashurish Episodi 104
 • Mes dy Dashurish Episodi 103
 • Mes dy Dashurish Episodi 102
 • Mes dy Dashurish Episodi 101
 • Mes dy Dashurish Episodi 100
 • Mes dy Dashurish Episodi 99
 • Mes dy Dashurish Episodi 98
 • Mes dy Dashurish Episodi 97
 • Mes dy Dashurish Episodi 96
 • Mes dy Dashurish Episodi 95
 • Mes dy Dashurish Episodi 94
 • Mes dy Dashurish Episodi 93
 • Mes dy Dashurish Episodi 92
 • Mes dy Dashurish Episodi 91
 • Mes dy Dashurish Episodi 90
 • Mes dy Dashurish Episodi 89
 • Mes dy Dashurish Episodi 88
 • Mes dy Dashurish Episodi 87
 • Mes dy Dashurish Episodi 86
 • Mes dy Dashurish Episodi 85
 • Mes dy Dashurish Episodi 84
 • Mes dy Dashurish Episodi 83
 • Mes dy Dashurish Episodi 82
 • Mes dy Dashurish Episodi 81
 • Mes dy Dashurish Episodi 80
 • Mes dy Dashurish Episodi 79
 • Mes dy Dashurish Episodi 78
 • Mes dy Dashurish Episodi 77
 • Mes dy Dashurish Episodi 76
 • Mes dy Dashurish Episodi 75
 • Mes dy Dashurish Episodi 74
 • Mes dy Dashurish Episodi 73
 • Mes dy Dashurish Episodi 72
 • Mes dy Dashurish Episodi 71
 • Mes dy Dashurish Episodi 70
 • Mes dy Dashurish Episodi 69
 • Mes dy Dashurish Episodi 68
 • Mes dy Dashurish Episodi 67
 • Mes dy Dashurish Episodi 66
 • Mes dy Dashurish Episodi 65
 • Mes dy Dashurish Episodi 64
 • Mes dy Dashurish Episodi 63
 • Mes dy Dashurish Episodi 62
 • Mes dy Dashurish Episodi 61
 • Mes dy Dashurish Episodi 60
 • Mes dy Dashurish Episodi 59
 • Mes dy Dashurish Episodi 58
 • Mes dy Dashurish Episodi 57
 • Mes dy Dashurish Episodi 56
 • Mes dy Dashurish Episodi 55
 • Mes dy Dashurish Episodi 54
 • Mes dy Dashurish Episodi 53
 • Mes dy Dashurish Episodi 52
 • Mes dy Dashurish Episodi 51
 • Mes dy Dashurish Episodi 50
 • Mes dy Dashurish Episodi 49
 • Mes dy Dashurish Episodi 48
 • Mes dy Dashurish Episodi 47
 • Mes dy Dashurish Episodi 46
 • Mes dy Dashurish Episodi 45
 • Mes dy Dashurish Episodi 44
 • Mes dy Dashurish Episodi 43
 • Mes dy Dashurish Episodi 42
 • Mes dy Dashurish Episodi 41
 • Mes dy Dashurish Episodi 40
 • Mes dy Dashurish Episodi 39
 • Mes dy Dashurish Episodi 38
 • Mes dy Dashurish Episodi 37
 • Mes dy Dashurish Episodi 36
 • Mes dy Dashurish Episodi 35
 • Mes dy Dashurish Episodi 34
 • Mes dy Dashurish Episodi 33
 • Mes dy Dashurish Episodi 32
 • Mes dy Dashurish Episodi 31
 • Mes dy Dashurish Episodi 30
 • Mes dy Dashurish Episodi 29
 • Mes dy Dashurish Episodi 28
 • Mes dy Dashurish Episodi 27
 • Mes dy Dashurish Episodi 26
 • Mes dy Dashurish Episodi 25
 • Mes dy Dashurish Episodi 24
 • Mes dy Dashurish Episodi 23
 • Mes dy Dashurish Episodi 22
 • Mes dy Dashurish Episodi 21
 • Mes dy Dashurish Episodi 20
 • Mes dy Dashurish Episodi 19
 • Mes dy Dashurish Episodi 18
 • Mes dy Dashurish Episodi 17
 • Mes dy Dashurish Episodi 16
 • Mes dy Dashurish Episodi 15
 • Mes dy Dashurish Episodi 14
 • Mes dy Dashurish Episodi 13
 • Mes dy Dashurish Episodi 12
 • Mes dy Dashurish Episodi 11
 • Mes dy Dashurish Episodi 10
 • Mes dy Dashurish Episodi 9
 • Mes dy Dashurish Episodi 8
 • Mes dy Dashurish Episodi 7
 • Mes dy Dashurish Episodi 6
 • Mes dy Dashurish Episodi 5
 • Mes dy Dashurish Episodi 4
 • Mes dy Dashurish Episodi 3
 • Mes dy Dashurish Episodi 2
 • Mes dy Dashurish Episodi 1