Shiko Nje Pjese e Imja me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/2
Viti i Prodhimit: 2014 - 2015
Perditesimi i fundit: 30.01.2017
Titulli Origjinal Kaderimin Yazildigi Gun

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Nje Pjese e Imja me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Kaderimin Yazildigi Gun me titra shqip

Viti: 2014 - 2015

Advertisment / Reklame

Aktoret: Özcan Deniz , Hatice Şendil , Begüm Kütük Yaşaroğlu , Gürbey İleri.

Pershkrim i shkurter:

Nje familje e pasur po pret nga djali i madh lindjen e nje trashegimtari. Kur ata zbulojne se gruaja e tij ka veshtiresi per te mbetur shtatzene, ata gjejne nje mundesi per te biresuar djalin e nje vajze te quajtu Elif. Ajo eshte ne nevoje te madhe per para dhe u mashtrohet lehtesisht prej tyre.

Kur ajo zbulon se ajo eshte ne fakt nena biologjike e foshnjes ajo lufton per ta rimarre ate. Gjerat komplikohen edhe me tej nga dashuria qe lind mes Elifit dhe te djalit te madh te familjes, ndersa familja e fuqishme do te luftoje perseri dhe te refuzoje ta dorezoje trashegimtarin e tyre. A do te arrije Elifi te marre femijen e saj? Sa larg mund te shkoje ajo si nene ne kerkim te birit te saj?

Lexo me shume...
loading...

Nje Pjese e Imja Episodi ...

 • Nje Pjese e Imja Episodi 160
 • Nje Pjese e Imja Episodi 159
 • Nje Pjese e Imja Episodi 158
 • Nje Pjese e Imja Episodi 157
 • Nje Pjese e Imja Episodi 156
 • Nje Pjese e Imja Episodi 155
 • Nje Pjese e Imja Episodi 154
 • Nje Pjese e Imja Episodi 153
 • Nje Pjese e Imja Episodi 152
 • Nje Pjese e Imja Episodi 151
 • Nje Pjese e Imja Episodi 150
 • Nje Pjese e Imja Episodi 149
 • Nje Pjese e Imja Episodi 148
 • Nje Pjese e Imja Episodi 147
 • Nje Pjese e Imja Episodi 146
 • Nje Pjese e Imja Episodi 145
 • Nje Pjese e Imja Episodi 144
 • Nje Pjese e Imja Episodi 143
 • Nje Pjese e Imja Episodi 142
 • Nje Pjese e Imja Episodi 141
 • Nje Pjese e Imja Episodi 140
 • Nje Pjese e Imja Episodi 139
 • Nje Pjese e Imja Episodi 138
 • Nje Pjese e Imja Episodi 137
 • Nje Pjese e Imja Episodi 136
 • Nje Pjese e Imja Episodi 135
 • Nje Pjese e Imja Episodi 134
 • Nje Pjese e Imja Episodi 133
 • Nje Pjese e Imja Episodi 132
 • Nje Pjese e Imja Episodi 131
 • Nje Pjese e Imja Episodi 130
 • Nje Pjese e Imja Episodi 129
 • Nje Pjese e Imja Episodi 128
 • Nje Pjese e Imja Episodi 127
 • Nje Pjese e Imja Episodi 126
 • Nje Pjese e Imja Episodi 125
 • Nje Pjese e Imja Episodi 124
 • Nje Pjese e Imja Episodi 123
 • Nje Pjese e Imja Episodi 122
 • Nje Pjese e Imja Episodi 121
 • Nje Pjese e Imja Episodi 120
 • Nje Pjese e Imja Episodi 119
 • Nje Pjese e Imja Episodi 118
 • Nje Pjese e Imja Episodi 117
 • Nje Pjese e Imja Episodi 116
 • Nje Pjese e Imja Episodi 115
 • Nje Pjese e Imja Episodi 114
 • Nje Pjese e Imja Episodi 113
 • Nje Pjese e Imja Episodi 112
 • Nje Pjese e Imja Episodi 111
 • Nje Pjese e Imja Episodi 110
 • Nje Pjese e Imja Episodi 109
 • Nje Pjese e Imja Episodi 108
 • Nje Pjese e Imja Episodi 107
 • Nje Pjese e Imja Episodi 106
 • Nje Pjese e Imja Episodi 105
 • Nje Pjese e Imja Episodi 104
 • Nje Pjese e Imja Episodi 103
 • Nje Pjese e Imja Episodi 102
 • Nje Pjese e Imja Episodi 101
 • Nje Pjese e Imja Episodi 100
 • Nje Pjese e Imja Episodi 99
 • Nje Pjese e Imja Episodi 98
 • Nje Pjese e Imja Episodi 97
 • Nje Pjese e Imja Episodi 96
 • Nje Pjese e Imja Episodi 95
 • Nje Pjese e Imja Episodi 94
 • Nje Pjese e Imja Episodi 93
 • Nje Pjese e Imja Episodi 92
 • Nje Pjese e Imja Episodi 91
 • Nje Pjese e Imja Episodi 90
 • Nje Pjese e Imja Episodi 89
 • Nje Pjese e Imja Episodi 88
 • Nje Pjese e Imja Episodi 87
 • Nje Pjese e Imja Episodi 86
 • Nje Pjese e Imja Episodi 85
 • Nje Pjese e Imja Episodi 84
 • Nje Pjese e Imja Episodi 83
 • Nje Pjese e Imja Episodi 82
 • Nje Pjese e Imja Episodi 81
 • Nje Pjese e Imja Episodi 80
 • Nje Pjese e Imja Episodi 79
 • Nje Pjese e Imja Episodi 78
 • Nje Pjese e Imja Episodi 77
 • Nje Pjese e Imja Episodi 76
 • Nje Pjese e Imja Episodi 75
 • Nje Pjese e Imja Episodi 74
 • Nje Pjese e Imja Episodi 73
 • Nje Pjese e Imja Episodi 72
 • Nje Pjese e Imja Episodi 71
 • Nje Pjese e Imja Episodi 70
 • Nje Pjese e Imja Episodi 69
 • Nje Pjese e Imja Episodi 68
 • Nje Pjese e Imja Episodi 67
 • Nje Pjese e Imja Episodi 66
 • Nje Pjese e Imja Episodi 65
 • Nje Pjese e Imja Episodi 64
 • Nje Pjese e Imja Episodi 63
 • Nje Pjese e Imja Episodi 62
 • Nje Pjese e Imja Episodi 61
 • Nje Pjese e Imja Episodi 60
 • Nje Pjese e Imja Episodi 59
 • Nje Pjese e Imja Episodi 58
 • Nje Pjese e Imja Episodi 57
 • Nje Pjese e Imja Episodi 56
 • Nje Pjese e Imja Episodi 55
 • Nje Pjese e Imja Episodi 54
 • Nje Pjese e Imja Episodi 53
 • Nje Pjese e Imja Episodi 52
 • Nje Pjese e Imja Episodi 51
 • Nje Pjese e Imja Episodi 50
 • Nje Pjese e Imja Episodi 49
 • Nje Pjese e Imja Episodi 48
 • Nje Pjese e Imja Episodi 47
 • Nje Pjese e Imja Episodi 46
 • Nje Pjese e Imja Episodi 45
 • Nje Pjese e Imja Episodi 44
 • Nje Pjese e Imja Episodi 43
 • Nje Pjese e Imja Episodi 42
 • Nje Pjese e Imja Episodi 41
 • Nje Pjese e Imja Episodi 40
 • Nje Pjese e Imja Episodi 39
 • Nje Pjese e Imja Episodi 38
 • Nje Pjese e Imja Episodi 37
 • Nje Pjese e Imja Episodi 36
 • Nje Pjese e Imja Episodi 35
 • Nje Pjese e Imja Episodi 34
 • Nje Pjese e Imja Episodi 33
 • Nje Pjese e Imja Episodi 32
 • Nje Pjese e Imja Episodi 31
 • Nje Pjese e Imja Episodi 30
 • Nje Pjese e Imja Episodi 29
 • Nje Pjese e Imja Episodi 28
 • Nje Pjese e Imja Episodi 27
 • Nje Pjese e Imja Episodi 26
 • Nje Pjese e Imja Episodi 25
 • Nje Pjese e Imja Episodi 24
 • Nje Pjese e Imja Episodi 23
 • Nje Pjese e Imja Episodi 22
 • Nje Pjese e Imja Episodi 21
 • Nje Pjese e Imja Episodi 20
 • Nje Pjese e Imja Episodi 19
 • Nje Pjese e Imja Episodi 18
 • Nje Pjese e Imja Episodi 17
 • Nje Pjese e Imja Episodi 16
 • Nje Pjese e Imja Episodi 15
 • Nje Pjese e Imja Episodi 14
 • Nje Pjese e Imja Episodi 13
 • Nje Pjese e Imja Episodi 12
 • Nje Pjese e Imja Episodi 11
 • Nje Pjese e Imja Episodi 10
 • Nje Pjese e Imja Episodi 9
 • Nje Pjese e Imja Episodi 8
 • Nje Pjese e Imja Episodi 7
 • Nje Pjese e Imja Episodi 6
 • Nje Pjese e Imja Episodi 5
 • Nje Pjese e Imja Episodi 4
 • Nje Pjese e Imja Episodi 3
 • Nje Pjese e Imja Episodi 2
 • Nje Pjese e Imja Episodi 1