Shiko Poyraz Karayel me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 3
Viti i Prodhimit: 2015 - Sot
Perditesimi i fundit: 27.04.2017
Titulli Origjinal Poyraz Karayel

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Poyraz Karayel me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Poyraz Karayel me titra shqip

Viti: 2015 - sot

Advertisment / Reklame

Regjizor: Cagri Lostuvali

Aktoret: Ilker Kaleli , Burcin Terzioglu , Musa Uzunlar , Engin Benli , Murat Daltaban

Pershkrim i shkurter:

Poyraz Karayel eshte nje polic qe jeton i lumtur me djalin e tij. Nderkohe qe lufton kunder kontrabandisteve, ai e gjen veten ne nje kurth. Ai hiqet nga detyra dhe denohet me burg per nje vit, per nje krim te cilin nuk e ka bere. Per kete arsye, humbet kujdestarine e te birit, e cila i jepet vjehrrit te tij. Poyrazi ka nje jete plot kontraste, ashtu si e ka edhe emrin Poyraz (ere verilindore) Karayel (ere veriperendimore).

Pas nje vit, pasi Poyrazi del nga burgu, nuk ka me asnje shprese. Ai nuk eshte me polic dhe nuk ka te drejte te marri kujdestarine e te birit, sepse nuk ka nje pune te qendrueshme. Ai fillon te punoj si shofer taksie dhe ne te njejten kohe ndjek fshehtesisht mafjozin me te madh te Stambollit, Bahri. Ai informon komisarin qendror vazhdimisht per levizjet e kryemafjozit. Nje dite, ai i shpeton jeten kryemafjozit, ne mes te nje shkembimi armesh dhe fiton besimin e tij, edhe pse nuk kishte kete qellim. Per kete arsye ai merr nje oferte pune nga kryemafjozi. Me marreveshjen qe ka bere me komisarin qendror, ai bashkohet me mafjen per te marr kujdestarine e djalit te tij. Gjate kesaj kohe ai dashurohet me Ajshegylin, nje doktoreshe te bukur. Ata bien ne dashuri me shikim te pare. Poyrazi nuk e di qe Ajshegyli eshte vajza e kumbarit Bahri.

Ne kete histori do te shohim dashurine e dy te rinjeve, te destinuar per njeri tjetrin, por qe lidhjen me mafjen. Do te arrij Poyrazi te marri kujdestarine e te birit? Do ta marr vesh Ajshegyli qe Poyrazi punon me babain e saj? Do ta shkaterroj Poyrazi kumbarin me te madh te Stambolluit apo do te behet dhe ai Mafjoz?

Lexo me shume...
loading...

Poyraz Karayel Episodet

 • Poyraz Karayel Episodi 53 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 53 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 53 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 53 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 52 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 52 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 52 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 52 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 51 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 51 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 51 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 51 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 50 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 50 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 50 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 50 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 49 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 49 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 49 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 49 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 48 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 48 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 48 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 48 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 47 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 47 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 47 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 47 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 46 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 46 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 46 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 46 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 45 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 45 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 45 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 45 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 44 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 44 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 44 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 44 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 43 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 43 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 43 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 43 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 42 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 42 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 42 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 42 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 41 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 41 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 41 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 41 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 40 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 40 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 40 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 40 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 39 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 39 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 39 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 39 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 38 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 38 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 38 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 38 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 37 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 37 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 37 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 37 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 36 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 36 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 36 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 36 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 35 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 35 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 35 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 35 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 34 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 34 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 34 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 34 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 33 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 33 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 33 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 33 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 32 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 32 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 32 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 32 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 31 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 31 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 31 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 31 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 30 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 30 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 30 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 30 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 29 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 29 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 29 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 29 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 28 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 28 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 28 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 28 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 27 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 27 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 27 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 27 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 26 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 26 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 26 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 26 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 25 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 25 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 25 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 25 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 24 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 24 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 24 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 24 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 23 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 23 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 23 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 23 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 22 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 22 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 22 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 22 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 21 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 21 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 21 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 21 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 20 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 20 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 20 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 20 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 19 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 19 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 19 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 19 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 18 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 18 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 18 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 18 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 17 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 17 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 17 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 17 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 16 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 16 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 16 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 16 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 15 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 15 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 15 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 15 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 14 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 14 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 14 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 14 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 13 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 13 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 13 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 13 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 12 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 12 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 12 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 12 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 11 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 11 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 11 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 11 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 10 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 10 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 10 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 10 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 9 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 9 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 9 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 9 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 8 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 8 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 8 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 8 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 7 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 7 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 7 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 7 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 6 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 6 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 6 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 6 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 5 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 5 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 5 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 5 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 4 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 4 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 4 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 4 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 3 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 3 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 3 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 3 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 2 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 2 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 2 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 2 - 1
 • Poyraz Karayel Episodi 1 - 4
 • Poyraz Karayel Episodi 1 - 3
 • Poyraz Karayel Episodi 1 - 2
 • Poyraz Karayel Episodi 1 - 1