Shiko Premtimi me titra shqip

Statusi: I perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2007 - 2008
Perditesimi i fundit: 06.12.2016
Titulli Origjinal Yemin

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Premtimi me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I perfunduar

Origjinal: Yemin me titra shqip

Viti: 2007 - 2008

Advertisment / Reklame

Aktoret: Serhan Yavas , Tuba Unsal , Busra Alcin , Ahmet Bilgin, Zeynep Irgat.

Pershkrim i shkurter:

Premtimi eshte nje histori dashurie mes Lejles dhe Menderezit. Ata jane shume te lumtur. Nje dite Asumani (gruaja tjeter e Menderezit) vjen t'i beje nje surprize burrit te saj ne kompanine e tij ne Stamboll dhe e sheh me Lejlen. Menderezi detyrohet te shkoje ne shtepi me vone, te gruaja e tij Asumani, me te cilen eshte martuar vetem per Premtimin qe i ka bere vellait para vdekjes se tij.

Vellai i Menderezit, i kerkoi Menderezit te martohej me Asumanin pasi ajo ishte shtatezane dhe priste djalin e tij. Menderezi pranoi per vellane e tij. Ai zihet me gjithe familjen e tij per dashurine e vet dhe vendos te kthehet ne Stamboll te Lejla. Rruges ben nje aksident dhe te gjithe e mendojne te vdekur. Lejla pasi ka zbulur gjithe te verteten per jeten e tij te dyfishte dhe pasi ka marre vesh qe eshte shtatzane, detyrohet te marre nje vendim te veshtire. Ajo martohet me Xhihanin, per femijen e saj, por ne ate shtepi ajo perdhunohet nga Xhihani. Nderkohe qe Menderezi eshte ne spital dhe ka nevoje per nje veshke, te cilen ia jep Asumani...

Lexo me shume...
loading...

Premtimi Episodi ...

 • Premtimi Episodi 90
 • Premtimi Episodi 89
 • Premtimi Episodi 88
 • Premtimi Episodi 87
 • Premtimi Episodi 86
 • Premtimi Episodi 85
 • Premtimi Episodi 84
 • Premtimi Episodi 83
 • Premtimi Episodi 82
 • Premtimi Episodi 81
 • Premtimi Episodi 80
 • Premtimi Episodi 79
 • Premtimi Episodi 78
 • Premtimi Episodi 77
 • Premtimi Episodi 76
 • Premtimi Episodi 75
 • Premtimi Episodi 74
 • Premtimi Episodi 73
 • Premtimi Episodi 72
 • Premtimi Episodi 71
 • Premtimi Episodi 70
 • Premtimi Episodi 69
 • Premtimi Episodi 68
 • Premtimi Episodi 67
 • Premtimi Episodi 66
 • Premtimi Episodi 65
 • Premtimi Episodi 64
 • Premtimi Episodi 63
 • Premtimi Episodi 62
 • Premtimi Episodi 61
 • Premtimi Episodi 60
 • Premtimi Episodi 59
 • Premtimi Episodi 58
 • Premtimi Episodi 57
 • Premtimi Episodi 56
 • Premtimi Episodi 55
 • Premtimi Episodi 54
 • Premtimi Episodi 53
 • Premtimi Episodi 52
 • Premtimi Episodi 51
 • Premtimi Episodi 50
 • Premtimi Episodi 49
 • Premtimi Episodi 48
 • Premtimi Episodi 47
 • Premtimi Episodi 46
 • Premtimi Episodi 45
 • Premtimi Episodi 44
 • Premtimi Episodi 43
 • Premtimi Episodi 42
 • Premtimi Episodi 41
 • Premtimi Episodi 40
 • Premtimi Episodi 39
 • Premtimi Episodi 38
 • Premtimi Episodi 37
 • Premtimi Episodi 36
 • Premtimi Episodi 35
 • Premtimi Episodi 34
 • Premtimi Episodi 33
 • Premtimi Episodi 32
 • Premtimi Episodi 31
 • Premtimi Episodi 30
 • Premtimi Episodi 29
 • Premtimi Episodi 28
 • Premtimi Episodi 27
 • Premtimi Episodi 26
 • Premtimi Episodi 25
 • Premtimi Episodi 24
 • Premtimi Episodi 23
 • Premtimi Episodi 22
 • Premtimi Episodi 21
 • Premtimi Episodi 20
 • Premtimi Episodi 19
 • Premtimi Episodi 18
 • Premtimi Episodi 17
 • Premtimi Episodi 16
 • Premtimi Episodi 15
 • Premtimi Episodi 14
 • Premtimi Episodi 13
 • Premtimi Episodi 12
 • Premtimi Episodi 11
 • Premtimi Episodi 10
 • Premtimi Episodi 9
 • Premtimi Episodi 8
 • Premtimi Episodi 7
 • Premtimi Episodi 6
 • Premtimi Episodi 5
 • Premtimi Episodi 4
 • Premtimi Episodi 3
 • Premtimi Episodi 2
 • Premtimi Episodi 1