Shiko Sila me titra shqip

Statusi: I Perfunduar
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2006 - 2008
Perditesimi i fundit: 02.07.2016
Titulli Origjinal Sila

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Sila me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: I Perfunduar

Origjinal: Sila me titra shqip

Viti: 2006 - 2008

Advertisment / Reklame

Regjizor: G端l Oguz

Aktoret: Cemal Toktas , Mehmet Akif Alakurt , Cansu Dere , Celil Nalcakan.

Pershkrim i shkurter:

Nje vajze 18 vjec me emrin Sila detyrohet te martohet me Aga Boranin. Agai e pranon martesen e detyruar si shkembim nusesh per te shpetuar jeten e motres se vet, Narinit. Silen e genjen familja e saj, per te shpetuar jeten e djalit te tyre (vellait te Siles) qe kishte rrembyer Narinin, motren e Agait. Sila eshte nje vajze me shpirt te lire, e perkeledhur dhe e rritur ne Stamboll. Ajo nuk mund ta duroje kete martese dhe as zakonet e prapambetura dhe mbytese te fshatit te Agait. Ajo do te kerkoje te largohet.

Agai Borani duhet te vendose mes rolit te tij si zbatues i zakoneve dhe drejtues i fisit dhe dhimbshurise e dashurise qe ai ndjen per Silen, qe i kujton gruan e tij te pare, e cila eshte vetevrare nga shtypja e zakoneve dhe nga pamundesia per ti dhene nje djale Aga Boranit. I frymezuar nga dashuria ai do te marre guximin te ndryshoje zakonet dhe rendin e shoqerise ku ai jeton, kundershtuar nga shume burra te pushtetshem te fisit te vet.

Lexo me shume...
loading...

Sila Episodi ...

 • Sila Episodi 79 - 3
 • Sila Episodi 79 - 2
 • Sila Episodi 79 - 1
 • Sila Episodi 78 - 3
 • Sila Episodi 78 - 2
 • Sila Episodi 78 - 1
 • Sila Episodi 77 - 3
 • Sila Episodi 77 - 2
 • Sila Episodi 77 - 1
 • Sila Episodi 76 - 3
 • Sila Episodi 76 - 2
 • Sila Episodi 76 - 1
 • Sila Episodi 75 - 3
 • Sila Episodi 75 - 2
 • Sila Episodi 75 - 1
 • Sila Episodi 74 - 3
 • Sila Episodi 74 - 2
 • Sila Episodi 74 - 1
 • Sila Episodi 73 - 3
 • Sila Episodi 73 - 2
 • Sila Episodi 73 - 1
 • Sila Episodi 72 - 3
 • Sila Episodi 72 - 2
 • Sila Episodi 72 - 1
 • Sila Episodi 71 - 3
 • Sila Episodi 71 - 2
 • Sila Episodi 71 - 1
 • Sila Episodi 70 - 3
 • Sila Episodi 70 - 2
 • Sila Episodi 70 - 1
 • Sila Episodi 69 - 3
 • Sila Episodi 69 - 2
 • Sila Episodi 69 - 1
 • Sila Episodi 68 - 3
 • Sila Episodi 68 - 2
 • Sila Episodi 68 - 1
 • Sila Episodi 67 - 3
 • Sila Episodi 67 - 2
 • Sila Episodi 67 - 1
 • Sila Episodi 66 - 3
 • Sila Episodi 66 - 2
 • Sila Episodi 66 - 1
 • Sila Episodi 65 - 3
 • Sila Episodi 65 - 2
 • Sila Episodi 65 - 1
 • Sila Episodi 64 - 3
 • Sila Episodi 64 - 2
 • Sila Episodi 64 - 1
 • Sila Episodi 63 - 3
 • Sila Episodi 63 - 2
 • Sila Episodi 63 - 1
 • Sila Episodi 62 - 3
 • Sila Episodi 62 - 2
 • Sila Episodi 62 - 1
 • Sila Episodi 61 - 3
 • Sila Episodi 61 - 2
 • Sila Episodi 61 - 1
 • Sila Episodi 60 - 3
 • Sila Episodi 60 - 2
 • Sila Episodi 60 - 1
 • Sila Episodi 59 - 3
 • Sila Episodi 59 - 2
 • Sila Episodi 59 - 1
 • Sila Episodi 58 - 3
 • Sila Episodi 58 - 2
 • Sila Episodi 58 - 1
 • Sila Episodi 57 - 3
 • Sila Episodi 57 - 2
 • Sila Episodi 57 - 1
 • Sila Episodi 56 - 3
 • Sila Episodi 56 - 2
 • Sila Episodi 56 - 1
 • Sila Episodi 55 - 3
 • Sila Episodi 55 - 2
 • Sila Episodi 55 - 1
 • Sila Episodi 54 - 3
 • Sila Episodi 54 - 2
 • Sila Episodi 54 - 1
 • Sila Episodi 53 - 3
 • Sila Episodi 53 - 2
 • Sila Episodi 53 - 1
 • Sila Episodi 52 - 3
 • Sila Episodi 52 - 2
 • Sila Episodi 52 - 1
 • Sila Episodi 51 - 3
 • Sila Episodi 51 - 2
 • Sila Episodi 51 - 1
 • Sila Episodi 50 - 3
 • Sila Episodi 50 - 2
 • Sila Episodi 50 - 1
 • Sila Episodi 49 - 3
 • Sila Episodi 49 - 2
 • Sila Episodi 49 - 1
 • Sila Episodi 48 - 3
 • Sila Episodi 48 - 2
 • Sila Episodi 48 - 1
 • Sila Episodi 47 - 3
 • Sila Episodi 47 - 2
 • Sila Episodi 47 - 1
 • Sila Episodi 46 - 3
 • Sila Episodi 46 - 2
 • Sila Episodi 46 - 1
 • Sila Episodi 45 - 3
 • Sila Episodi 45 - 2
 • Sila Episodi 45 - 1
 • Sila Episodi 44 - 3
 • Sila Episodi 44 - 2
 • Sila Episodi 44 - 1
 • Sila Episodi 43 - 3
 • Sila Episodi 43 - 2
 • Sila Episodi 43 - 1
 • Sila Episodi 42 - 3
 • Sila Episodi 42 - 2
 • Sila Episodi 42 - 1
 • Sila Episodi 41 - 3
 • Sila Episodi 41 - 2
 • Sila Episodi 41 - 1
 • Sila Episodi 40 - 3
 • Sila Episodi 40 - 2
 • Sila Episodi 40 - 1
 • Sila Episodi 39 - 3
 • Sila Episodi 39 - 2
 • Sila Episodi 39 - 1
 • Sila Episodi 38 - 3
 • Sila Episodi 38 - 2
 • Sila Episodi 38 - 1
 • Sila Episodi 37 - 3
 • Sila Episodi 37 - 2
 • Sila Episodi 37 - 1
 • Sila Episodi 36 - 3
 • Sila Episodi 36 - 2
 • Sila Episodi 36 - 1
 • Sila Episodi 35 - 3
 • Sila Episodi 35 - 2
 • Sila Episodi 35 - 1
 • Sila Episodi 34 - 3
 • Sila Episodi 34 - 2
 • Sila Episodi 34 - 1
 • Sila Episodi 33 - 3
 • Sila Episodi 33 - 2
 • Sila Episodi 33 - 1
 • Sila Episodi 32 - 3
 • Sila Episodi 32 - 2
 • Sila Episodi 32 - 1
 • Sila Episodi 31 - 3
 • Sila Episodi 31 - 2
 • Sila Episodi 31 - 1
 • Sila Episodi 30 - 3
 • Sila Episodi 30 - 2
 • Sila Episodi 30 - 1
 • Sila Episodi 29 - 3
 • Sila Episodi 29 - 2
 • Sila Episodi 29 - 1
 • Sila Episodi 28 - 3
 • Sila Episodi 28 - 2
 • Sila Episodi 28 - 1
 • Sila Episodi 27 - 3
 • Sila Episodi 27 - 2
 • Sila Episodi 27 - 1
 • Sila Episodi 26 - 3
 • Sila Episodi 26 - 2
 • Sila Episodi 26 - 1
 • Sila Episodi 25 - 3
 • Sila Episodi 25 - 2
 • Sila Episodi 25 - 1
 • Sila Episodi 24 - 3
 • Sila Episodi 24 - 2
 • Sila Episodi 24 - 1
 • Sila Episodi 23 - 3
 • Sila Episodi 23 - 2
 • Sila Episodi 23 - 1
 • Sila Episodi 22 - 3
 • Sila Episodi 22 - 2
 • Sila Episodi 22 - 1
 • Sila Episodi 21 - 3
 • Sila Episodi 21 - 2
 • Sila Episodi 21 - 1
 • Sila Episodi 20 - 3
 • Sila Episodi 20 - 2
 • Sila Episodi 20 - 1
 • Sila Episodi 19 - 3
 • Sila Episodi 19 - 2
 • Sila Episodi 19 - 1
 • Sila Episodi 18 - 3
 • Sila Episodi 18 - 2
 • Sila Episodi 18 - 1
 • Sila Episodi 17 - 3
 • Sila Episodi 17 - 2
 • Sila Episodi 17 - 1
 • Sila Episodi 16 - 3
 • Sila Episodi 16 - 2
 • Sila Episodi 16 - 1
 • Sila Episodi 15 - 3
 • Sila Episodi 15 - 2
 • Sila Episodi 15 - 1
 • Sila Episodi 14 - 3
 • Sila Episodi 14 - 2
 • Sila Episodi 14 - 1
 • Sila Episodi 13 - 3
 • Sila Episodi 13 - 2
 • Sila Episodi 13 - 1
 • Sila Episodi 12 - 3
 • Sila Episodi 12 - 2
 • Sila Episodi 12 - 1
 • Sila Episodi 11 - 3
 • Sila Episodi 11 - 2
 • Sila Episodi 11 - 1
 • Sila Episodi 10 - 3
 • Sila Episodi 10 - 2
 • Sila Episodi 10 - 1
 • Sila Episodi 9 - 3
 • Sila Episodi 9 - 2
 • Sila Episodi 9 - 1
 • Sila Episodi 8 - 3
 • Sila Episodi 8 - 2
 • Sila Episodi 8 - 1
 • Sila Episodi 7 - 3
 • Sila Episodi 7 - 2
 • Sila Episodi 7 - 1
 • Sila Episodi 6 - 3
 • Sila Episodi 6 - 2
 • Sila Episodi 6 - 1
 • Sila Episodi 5 - 3
 • Sila Episodi 5 - 2
 • Sila Episodi 5 - 1
 • Sila Episodi 4 - 3
 • Sila Episodi 4 - 2
 • Sila Episodi 4 - 1
 • Sila Episodi 3 - 3
 • Sila Episodi 3 - 2
 • Sila Episodi 3 - 1
 • Sila Episodi 2 - 3
 • Sila Episodi 2 - 2
 • Sila Episodi 2 - 1
 • Sila Episodi 1 - 3
 • Sila Episodi 1 - 2
 • Sila Episodi 1 - 1