Shiko Stina e Qershive me titra shqip

Statusi: Aktiv
Sezonet: 1/1
Viti i Prodhimit: 2014 - 2015
Perditesimi i fundit: 19.12.2016
Titulli Origjinal Kiraz Mevsimi

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur pjeset e reja te serialit Stina e Qershive me titra shqip, si dhe per te reja nga te tjere seriale turke me titra shqip!

Statusi: Aktiv

Origjinal: Kiraz Mevsimi me titra shqip

Viti: 2014 - 2015

Advertisment / Reklame

Aktoret: Serkan Cayouglu , Ozge Gurel , Nilperi Sahinkaja , Daghan Kulegec, Nihal Isiksacan.

Pershkrim i shkurter:

Ejky eshte nje vajze e re dhe ben nje jete modeste me mamane dhe vellane e saj. Ajo eshte nje dizenjuese e zonja, qe shkon ne universitet. Ajo ka qene e dashuruar me Meten qe nga femijeria. Ejku nuk e ka gjetur kurre kurajon t'ia shprehe ndjenjat e saj dhe e ka mbajtur te fshehte dashurine e saj nga Mete. Ajazi, nga ana tjeter, eshte nje arkitekt i famshem qe punon bashke me Meten. Ai eshte i ri, i pashem, arrogant dhe donzhuan. Nuk del kurre me te njejten femer 2 here. Ajazi eshte dhe djali i nje prej dizenjueseve me te famshme, per te cilen Ejku enderron te punoje. Rastesisht Ejku dhe Ajazi njihen me njeri-tjetrin. Nderkohe Mete bie ne dashuri me Shejmane, shoqen e femijerise se Ejkyse, qe te te vertete eshte xheloze per te.

Kur Ejky zbulon se e ka humbur dashurine e saj te femijerise pa ia shprehur ndienjat, ajo vendos te distancohet dhe te perpiqet ta harroje. Me pas ajo e gjen veten ne nje situate te cuditshme kur letra e saj e dashurise dergohet ne zyren e Metes, dhe merret nga Ajazi. Tani Ejky duhet te sillet sikur ajo eshte e dashuruar me Ajzain dhe ata duhet te luajne rolin e te dashuruarve. Nga kjo histori e rreme fillojne te lindin dhe ndjenja te reja. Do te arrije Ejkyja te harroje dashurine e saj te femijerise dhe te bjere ne dashuri me Ajazin? Do ta gjej Ajazi dashurine e tij te vertete pasi ka dale me shume vajza?

Lexo me shume...
loading...

Stina e Qershive Episodi ...

 • Stina e Qershive Episodi 161
 • Stina e Qershive Episodi 160
 • Stina e Qershive Episodi 159
 • Stina e Qershive Episodi 158
 • Stina e Qershive Episodi 157
 • Stina e Qershive Episodi 156
 • Stina e Qershive Episodi 155
 • Stina e Qershive Episodi 154
 • Stina e Qershive Episodi 153
 • Stina e Qershive Episodi 152
 • Stina e Qershive Episodi 151
 • Stina e Qershive Episodi 150
 • Stina e Qershive Episodi 149
 • Stina e Qershive Episodi 148
 • Stina e Qershive Episodi 147
 • Stina e Qershive Episodi 146
 • Stina e Qershive Episodi 145
 • Stina e Qershive Episodi 144
 • Stina e Qershive Episodi 143
 • Stina e Qershive Episodi 142
 • Stina e Qershive Episodi 141
 • Stina e Qershive Episodi 140
 • Stina e Qershive Episodi 139
 • Stina e Qershive Episodi 138
 • Stina e Qershive Episodi 137
 • Stina e Qershive Episodi 136
 • Stina e Qershive Episodi 135
 • Stina e Qershive Episodi 134
 • Stina e Qershive Episodi 133
 • Stina e Qershive Episodi 132
 • Stina e Qershive Episodi 131
 • Stina e Qershive Episodi 130
 • Stina e Qershive Episodi 129
 • Stina e Qershive Episodi 128
 • Stina e Qershive Episodi 127
 • Stina e Qershive Episodi 126
 • Stina e Qershive Episodi 125
 • Stina e Qershive Episodi 124
 • Stina e Qershive Episodi 123
 • Stina e Qershive Episodi 122
 • Stina e Qershive Episodi 121
 • Stina e Qershive Episodi 120
 • Stina e Qershive Episodi 119
 • Stina e Qershive Episodi 118
 • Stina e Qershive Episodi 117
 • Stina e Qershive Episodi 116
 • Stina e Qershive Episodi 115
 • Stina e Qershive Episodi 114
 • Stina e Qershive Episodi 113
 • Stina e Qershive Episodi 112
 • Stina e Qershive Episodi 111
 • Stina e Qershive Episodi 110
 • Stina e Qershive Episodi 109
 • Stina e Qershive Episodi 108
 • Stina e Qershive Episodi 107
 • Stina e Qershive Episodi 106
 • Stina e Qershive Episodi 105
 • Stina e Qershive Episodi 104
 • Stina e Qershive Episodi 103
 • Stina e Qershive Episodi 102
 • Stina e Qershive Episodi 101
 • Stina e Qershive Episodi 100
 • Stina e Qershive Episodi 99
 • Stina e Qershive Episodi 98
 • Stina e Qershive Episodi 97
 • Stina e Qershive Episodi 96
 • Stina e Qershive Episodi 95
 • Stina e Qershive Episodi 94
 • Stina e Qershive Episodi 93
 • Stina e Qershive Episodi 92
 • Stina e Qershive Episodi 91
 • Stina e Qershive Episodi 90
 • Stina e Qershive Episodi 89
 • Stina e Qershive Episodi 88
 • Stina e Qershive Episodi 87
 • Stina e Qershive Episodi 86
 • Stina e Qershive Episodi 85
 • Stina e Qershive Episodi 84
 • Stina e Qershive Episodi 83
 • Stina e Qershive Episodi 82
 • Stina e Qershive Episodi 81
 • Stina e Qershive Episodi 80
 • Stina e Qershive Episodi 79
 • Stina e Qershive Episodi 78
 • Stina e Qershive Episodi 77
 • Stina e Qershive Episodi 76
 • Stina e Qershive Episodi 75
 • Stina e Qershive Episodi 74
 • Stina e Qershive Episodi 73
 • Stina e Qershive Episodi 72
 • Stina e Qershive Episodi 71
 • Stina e Qershive Episodi 70
 • Stina e Qershive Episodi 69
 • Stina e Qershive Episodi 68
 • Stina e Qershive Episodi 67
 • Stina e Qershive Episodi 66
 • Stina e Qershive Episodi 65
 • Stina e Qershive Episodi 64
 • Stina e Qershive Episodi 63
 • Stina e Qershive Episodi 62
 • Stina e Qershive Episodi 61
 • Stina e Qershive Episodi 60
 • Stina e Qershive Episodi 59
 • Stina e Qershive Episodi 58
 • Stina e Qershive Episodi 57
 • Stina e Qershive Episodi 56
 • Stina e Qershive Episodi 55
 • Stina e Qershive Episodi 54
 • Stina e Qershive Episodi 53
 • Stina e Qershive Episodi 52
 • Stina e Qershive Episodi 51
 • Stina e Qershive Episodi 50
 • Stina e Qershive Episodi 49
 • Stina e Qershive Episodi 48
 • Stina e Qershive Episodi 47
 • Stina e Qershive Episodi 46
 • Stina e Qershive Episodi 45
 • Stina e Qershive Episodi 44
 • Stina e Qershive Episodi 43
 • Stina e Qershive Episodi 42
 • Stina e Qershive Episodi 41
 • Stina e Qershive Episodi 40
 • Stina e Qershive Episodi 39
 • Stina e Qershive Episodi 38
 • Stina e Qershive Episodi 37
 • Stina e Qershive Episodi 36
 • Stina e Qershive Episodi 35
 • Stina e Qershive Episodi 34
 • Stina e Qershive Episodi 33
 • Stina e Qershive Episodi 32
 • Stina e Qershive Episodi 31
 • Stina e Qershive Episodi 30
 • Stina e Qershive Episodi 29
 • Stina e Qershive Episodi 28
 • Stina e Qershive Episodi 27
 • Stina e Qershive Episodi 26
 • Stina e Qershive Episodi 25
 • Stina e Qershive Episodi 24
 • Stina e Qershive Episodi 23
 • Stina e Qershive Episodi 22
 • Stina e Qershive Episodi 21
 • Stina e Qershive Episodi 20
 • Stina e Qershive Episodi 19
 • Stina e Qershive Episodi 18
 • Stina e Qershive Episodi 17
 • Stina e Qershive Episodi 16
 • Stina e Qershive Episodi 15
 • Stina e Qershive Episodi 14
 • Stina e Qershive Episodi 13
 • Stina e Qershive Episodi 12
 • Stina e Qershive Episodi 11
 • Stina e Qershive Episodi 10
 • Stina e Qershive Episodi 9
 • Stina e Qershive Episodi 8
 • Stina e Qershive Episodi 7
 • Stina e Qershive Episodi 6
 • Stina e Qershive Episodi 5
 • Stina e Qershive Episodi 4
 • Stina e Qershive Episodi 3
 • Stina e Qershive Episodi 2
 • Stina e Qershive Episodi 1