Gjak dhe Trendafil me titra shqip

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur asnje te re nga serialet me titra shqip!

  • Tituj te Tjere: Il sangue e la rosa
  • Zhanri: romance, histori, mister
  • Prodhuar ne vitet: 2008-2008
  • Sezonet: [1-4]
  • Perditesimi i fundit: 01.07.2016
  • Statusi: I Perfunduar

Regjia: Salvatore Samperi, Luigi Parisi

Aktoret: Gabriel Garko, Isabella Orsini, Alessandra Martines, Ornella Muti, Virna Lisi

Pershkrim i shkurter:
Izabela Malvolti eshte nje vajze nga Cave, nje vend i vogel agrar roman. Ajo jeton me babane, i cili e adhuron te bijen dhe perpiqet te permbaje shqetesimin e tij, por ajo eshte e shkather dhe kurreshtare per boten dhe nuk ka aspak nder mend t'i nenshtrohet fatit qe pret vajzat dhe grate e shtreses se saj. Roko eshte nje miku i saj i femijerise, qe punon ne gurore. Ata gjithashtu do te miqesohen me nje fisnik te ri, i cili transferohet ne fshat pas vdekjes se te atit, me emrin Xhulio Manšini.

Mes tyre do te formohet nje trekendesh miqesie dhe dashurie, qe do zgjerohet me kalimin e kohes, edhe kur ata do te marrin rruge te ndryshme. Me vone, disa prej tyre ne arratisje, disa ne kerkim te pasurise e disa ne kerkim te idealit do te ribashkohen ne Rome, duke ndare eksperiencat mes tyre.

Lexo me shume...

Gjak dhe Trendafil me titra shqip Episodi ...